jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 4 februari 2010

Torsdag

Av jempa - 4 februari 2010 17:47

Fasiken vad skönt att det är fredag imorgon! Har varit en tuff vecka på jobbet, några stycken som är sjuka så det har blivit en del omplaneringar i schemat kan man ju säga. Men nu är det snart helg iallafall så det känns bra! =)


När jag kom hem från jobbet så satte jag direkt igång med skitdisken (faen vad jag hatar att diska!) och sedan var det bara att börja med maten.

Laxburgare, potatis och romsås blev det idag. Grymt gott!


Träffade Therese idag också, kul =)

Har faktiskt hunnit med en del i kväll redan!


Men nu ska jag bara slappa resten av kvällen, för imorgon vid 06 måste man va på G igen!

 
 
Jennilie

Jennilie

4 februari 2010 21:30

Jag och min mamma tycker inte det finns någon webbutik som säljer snygga kläder till ett rimligt pris, vi planerar därför att starta en sådan inom en snar framtid.

På min blogg visar vi exempel på plagg vi kanske kommer sälja och vi vore väldigt tacksam om du kunde klicka dig in där och säga vad du tycker om kläderna och priserna. Länk till inlägget: http://dayswithjen.blogg.se/2010/february/utkast-feb-4-2010.html#comment

Tack på förhand.
Kram Jennilie

http://dayswithjen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido