jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 januari 2010

hår - och ansiktsvård

Av jempa - 30 januari 2010 13:57

 


Godmorgon, tänkte jag nästan skriva, men klockan är ju snart 14! Tiden bara rusar iväg.

Jag har varit på stan en sväng, tänkte köpa några nya ansiktsmasker från H&M, men istället blev det en 2-i-1 produkt från Neutrogena, man kan använda den både som vanlig ansiktstvätt eller som mask. Den sägs vara bra, och så blir det billigare i längen än att köpa sånna där en gångs-masker för en tjuga styck.


Har haft lite koll på en vågtång ett tag också, och har läst många kommentarer om den från OBH Nordica, alla verkar nöjda med den! Och jag såg idag att den fanns på Åhlens. Jag hade även rabattcheckar där, så istället för 399 kr så betalade jag bara 260 kr. Nöjd!

Hoppas nu bara att den inte e allt för krånglig att använda =)

 

Drömmen vore att lyckas få till nåt liknande Brittans vågor!

 
 
Linda

Linda

30 januari 2010 15:14

Den där tången har jag också funderat på att köpa. Hoppas att den är bra, skulle du kunna säga till när du har provat den?
Eftersom jag har så rakt hår vill jag ha en sån tång, har provat en liknanade innan som jag trivs bra med.

http://LindaDelicious.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

30 januari 2010 17:34

Aha okej =) Det låter ju bra det! Såg den på Åhléns i höstas, har inte blivit av att jag köpt den än bara, får köpa den nästa gång man får massa kuponger =) Den blev ju mycket billigare då!

http://LindaDelicious.bloggagratis.se

 
Annsofie

Annsofie

30 januari 2010 20:04

Jag köpte en sån där tång för några år sen och har kanske använt den 2-3 gånger... tycker det är välldigt svårt att göra på sig själv så att det blir bra... speciellt baktill! Hoppas det går bättre för dig! :)

http://annso.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Mikaela

1 februari 2010 14:24

Visa bild efter du använt locktången sen :)

Neutrogenas produkter är grymt bra!

 
Ingen bild

Sandy

1 februari 2010 19:16

Jättefint med lockar ju!! Puss

 
JOSSAN

JOSSAN

2 februari 2010 19:48

Åh! Nu blev jag genast avundsjuk på dig. Har letat ett tag efter en bra vågtång men har inte haft så lätt för det. Har även kollat in just den du har och funderar faktiskt på att köpa en just sån! :) Fast nu har jag ju inga rabattcheckar så det får bli ett litet dyrare köp då. :( :P /Många kramar från Josefin ♥

http://www.godisfia.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards