jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 20 januari 2010

Inga bruna örngott i hela stada?!

Av jempa - 20 januari 2010 21:02

 

IKEA har iallafall ljusbruna örngott..


Japp, så är det! Jag ska ha bruna örngott men det finns ju ingenstans här i stan?! Såg ETT brunt örngott på Hemtex som det var rea på och i jättefin och bra kvalité, men alltså.. hur ofta känner man för att köpa ett örngott lixom?!

Är ju iallafall minst två man behöver. Det finns en massa beiga, men det är ju just bruna jag vill ha. Får väl i värsta fall åka ut till IKEA, i helgen kanske.

Inte mig emot =)


Nu ska jag kolla lite på The real housewifes of New Jersey, sen blir det sängsdags. Imorgon är det torsdag! Wiie, veckan börjar röra lite på sig =)

 
 
helen

helen

21 januari 2010 11:22

jamen, dåså! jag tyckte du skrev att du inte hade något jobb (förutom hemmajobb)? ;o

http://helly.bloggagratis.se

 
Ingen bild

isabell

21 januari 2010 15:45

har för mig att jag sett bruna någonstans i sundsvall.. men vet inte alls vart.
såg några när jag sist var på stan, dock var det här i norge tyvärr..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 20 maj 18:08


Det har varit mycket för Jason denna vecka, både BVC?s treårskontroll och första tandläkarundersökningen som också görs vid tre års ålder :) och förskola däremellan förstås. Vi har pratat ett tag om att han snart ska till tandläkaren o övat på a...

Av jempa - Onsdag 18 maj 11:30


Min älskade treåring! Imorse var jag och Jason på BVC innan förskolan. Det var dags för hans treårskontroll. Det började med att han fick titta på några bilder o säga vad som fanns på bilderna, det gick jättebra! Och på en av bilderna var d...

Av jempa - Söndag 15 maj 16:02

For ut till Birsta idag och köpte lite sommarplagg till kidsen. Detta frottéset från h&m hade jag sett på webben, o såg att Jasons stl fanns i Birsta, så glad att jag hann haffa det! 99 kr kostar det, sjukt bra. Till Leon blev det dessa gulli...

Av jempa - Onsdag 11 maj 21:48

Känns som var o varannan mänska planterar popcorn nu! Så vi vill också testa! Åkte o köpte jord o popcorn förut och när vi kom hem så planterade jag o Jason :) Jag såg framför mig hur mysigt de skulle vara att plantera han o jag. Well, man försk...

Av jempa - Måndag 9 maj 08:07

Älskade lilla Leon växer så det knakar! Han har storlek 62 nu (2-4 månader) men går säkert snart in i stl 68 då han ör en kille av modell lite större, hihi, sötfisen våran! Så jag tog en sväng till HM och hittade en massa fint! Alltså Newbie-style ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se