jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 november 2009

Julshoppat!

Av jempa - 29 november 2009 15:54

Jag och mamma har julshoppat idag, så mysigt, speciellt när det även var skyltsöndag ju =)

Har handlat massa julklappar så det känns skönt! Och halva nöjet är ju att slå in dom, så det ska jag pyssla med nu i eftermiddag.

Jag skulle ju inte byta nå fler julgardiner. Men jag såg ett par jättesöta med änglar på på Ohlssons Tyger. Det var dom absolut sista jag fick! (visningsexet). Snacka om tur!

Så jag har bytt gardinerna i köket nu, blev så juligt och fint :) Så det var ett bra köp!


Köpte en kofta till mig själv, kunde inte låta bli :) Hade ju även det där IN:kuponghäftet med mig på stan idag så jag fick 25% på det plagget. Fick massa rabatt på nästan alla klappar jag köpte efter nästan alla butiker är med kuponghäftet med olika erbjudanden och rabatter. Sånt gillas!


 

 

Söta va? ;)


 

hihi, min "twist-ljusstake" ;)


 
 
Ingen bild

mor

29 november 2009 17:09

Blev ju jättefint, söta änglar, liknar dig :-))

 
Ingen bild

Sandy

29 november 2009 19:37

Jättefint!! Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards