jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 27 september 2009

Matbord o stolar

Av jempa - 27 september 2009 21:57

Jag vill verkligen ha ett matbord! Ett RIKTIGT matbord med 4 ben. Är less på barbordet..


Kanske, kaaanske kan jag få med mej David till butiken och kolla närmare på vad som finns där. Bland annat detta som jag gillade:

 


mm, vi får se.. Nu ska vi iallafall kolla på Playa Del Sol, kul att det har kommit en ny säsong! =)


Natti natti!

 
 
Ingen bild

Sandy

28 september 2009 13:48

Jättefint bord tycker jag! Puss

 
Ingen bild

Mor

28 september 2009 16:45

Detta var ju skitsnyggt. Övertala nu David så kanske vi kan komma på middag snart :-)

 
Sofie

Sofie

29 september 2009 19:02

Är det från mio? Jag har en matbord från mio, tror modellen hette plain, i valnöt. Men lacken är jättekänslig och det har blivit fula vita ringar i lacken av kaffekoppar och tallrikar. :( Så om det är det bordet, var himla noga med tabletter och dukar! Bara ett tips.

http://swish.blogg.se/leona

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 9 okt 17:54

Så skönt med förändring! Var till frisören igår, o det var verkligen välbehövligt! :) Klippte en lob, och sen färg o slingor, typ balayage/hairdimension, jag e så nöjd! Gillar ju dom kalla tonerna jag, passar min hudton rätt bra tror jag. ...

Av jempa - Tisdag 28 sept 08:34


Jaa jag vet, har inte bloggat sen i somras, galet!! Tror att anledningen kan vara att jag har känt mig så himla trööött o orkeslös, och illamående också.. Så vad kan anledningen vara till det? ;) Någon som känner igen symptomen? Ja men visst, om...

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se