jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 september 2009

Tack mami! <3

Av jempa - 23 september 2009 21:46

   


Var hem till mamma och pappa en sväng nu ikväll. Mamma kom ju hem från Turkiet ikväll så jag tittade på Idol med dom och fick min fiiina plånbok som hon hade köpt till mig! Tack! Superfin och praktisk med många fack, det behöver jag =)

Och inte aallls någon kopia heller, ne inte alls ;)

Hur som helst så gillar jag den!


Nu ska jag hoppa in i dushen sen är det sängdags igen.

Natti natti! 
 
Ingen bild

Sandy

24 september 2009 09:01

Jättesnygg!! Puss

 
Therese

Therese

24 september 2009 13:33

Tjaaabbaa.. Har du/ni sett stig Larsson filmen eller de två som kommit ut??

Krami

http://therese.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Therese

24 september 2009 15:07

Kom att tänka på en sak.. men vi ta det på msn senare, ikväll? *pöss*


Fin plånbok btw ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Av jempa - Måndag 29 aug 21:45

Här passade jag och Jason på att ha en liten picknick i favorit-lekparken medans Leon sov sin lunchvila. Supermysigt. Packade ryggan med vatten, banan och en kexchoklad. Perfekt! Nya kläder från Lindex. Jason har börjat gå in i stl 110 nu så de...

Av jempa - Söndag 21 aug 21:25

Hallå allihopa! Här har det varit lugnt ett tag, bloggsemester kan man säga :) Tänkte köra en liten uppdatering ang Leons utveckling, för nu händer det massvis! Han är fortfarande den gladaste, lilla killen vi mött och det säger alla som trä...

Av jempa - Torsdag 14 juli 18:58

Har ju inte bloggat nåt om min födelsedag. Jag fyllde ju lixom 40 (!!) år! Känns heeelt sjukt att man e så gammal nu haha! Olle (min systerson) hade med det passande ljuset Fuck you?re old, hehe :) Så slänger upp några bilder från dagen. ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se