jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 1 augusti 2009

helgshopping

Av jempa - 1 augusti 2009 13:41
Tog en snabbsväng på stan innan jag skulle på Hemköp. Hittade en tuff tischa som jag självklart var tvungen att köpa, Bevery Hills-fan som man är! =)

En söt blus från Cubus blev det också, hade velat haft den i vitt, men den enda som var kvar i min storlek var helt nersmetad i puder.. Så det fick bli en i lavendel-färg istället. 

Och så hittade jag en svart fejk-skinnjacka på Bik Bok för endast 399 kr. Och ne, jag har ingen sån svart skinnjacka ;) Sålde ju bort den på Tradera förra året och den har varit saknad, så nu hittade jag en perfekt! Den här tänker jag inte sälja! ;) Den har muddar nertill på ärmarna vilket gör att man lätt kan dra upp dom lite, skitsnyggt med 3 kvarts ju!

 


 
 
Mikaela

Mikaela

2 augusti 2009 21:38

jackan ser skitsnygg ut juh! Är den tunn o mjuk som den ser ut?? Letar efter nån bra svart själv..

http://m1kae1a.blogg.se/elias/?tmp=19211702

 
Frida-Martina

Frida-Martina

2 augusti 2009 21:55

Vart hitta du 90200-tröjjan?!

http://frida-martina.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se