jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 7 augusti 2009

Av jempa - 7 augusti 2009 20:05

Herregud vad vi har varit hurtiga idag! Först så bestämde jag mig för att ta en promenad hem från jobbet, och det är en sträcka på cirka 5,5 km.

Sen käkade vi middag och efter det så bestämde vi oss för att promenera upp till Södra Berget. Så det gjorde vi, shit vad jobbigt det var! Vi fyllde på våra vattenflaskor inne på hotellet sen så gick vi till Ängen och gick ett 2,5 km spår. Efter att vi gått där på spåret ett tag så ser jag en liten bit framför mig att det ligger något på marken, brunt och ganska smalt och ungefär 40 cm långt. Första tanken var såklart att det bara var en pinne, men när vi kom närmare såg jag ju att det var en ÄCKELJEVLAORM! Jag pallar inte med ormar! När jag skrek så blev den väl typ rädd och krullade ihop sig och ålade in mot gräset. Att den inte hört och känt vibrationerna i backen när vi kom gående? Så den inte behöve skrämma ihjäl mig! Jag hamnade väl i light-chock för det kom några tårar o jag visste inte riktigt vad jag skulle gö.. jag har ju ormfobi, så jag tyckte det var jättejätteläskigt. David såg den inte först heller utan det var jag som såg den o David gick lite före mig så han var alldeles bredvid den när jag skrek.. Han fick typ stå o hålla koll på den medans jag halvsprang förbi utan att kolla mot den. KLARAR INTE AV DOM DJUREN!


Usch, liten och smal var den.. och inga mönster.. därför måste det ha varit en snok.. huggormar har ju dom där sicksackmönstrena.. Och här i Sverige finns det väl typ bara snok och huggorm i skogarna?


Hur som helst. Nu har vi kommer hem igen, efter en 2,5 timmes tur. Jag har säkert gått 1,5-2 mil idag. Det känns i benen =)

Nu ska vi se film.. I love you, man. Tror jag att det blir iaf. Hoppas den e bra.


(Tänkte blogga en bild på en snok, men seriöst..pallar inte äns av att se dom på bild så ni slipper en bild på djuret)

Av jempa - 7 augusti 2009 16:56

                      

Bild från Mandeldesign.se


Snygg va? Finns även i creme och svart. Den är från VILA och kostar 250 kr. 

Känns som att den skulle passa bra nu till hösten. *villa haa*


Av jempa - 7 augusti 2009 16:06

            


Häärligt med helg!!


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards