jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juni 2009

Av jempa - 14 juni 2009 21:16

              


Av jempa - 14 juni 2009 16:49

I brist på annat att göra ;)


Sandalerna kommer dock från hm. 

Av jempa - 14 juni 2009 14:38

                       


David är sugen på den här snygga jackan. Den kommer från Tommy Hilfiger, så nu undrar jag om nån här vet om det märket säljs nånstans här i stan? Möjligtvis Vision kanske?


Av jempa - 14 juni 2009 14:20

      

MTV visar alla avsnitt av The City idag, perfekt en sån här regnig dag! Synd bara att alla Jamba-reklamer på MTV är så jä*la irriterande! :/

 

Av jempa - 14 juni 2009 13:50

Hotellet som vi ska bo på visas i början. Så på den där stranden kommer vi njuta till max! =)

Av jempa - 14 juni 2009 11:41

                        

Hua vilket riktigt regnväder vi har här i stan nu! Och tydligen ska det fortsätta regna hela dagen.

Fast ändå lite mysigt, känns som att det var länge sen det var en sån här riktigt regnig dag =) Då kan man mysa och se på film heeela dagen utan att få dåligt samvete, om man nu skulle få det annars? =)

 

Har precis duschat, och innan det så tog jag på mig seglarjackan och kepsen och rusade ner till Hemköp i regnet för att köpa frukost. Så nu är man både mätt och nyduschad.

Ska ta och dammsuga strax, skulle även behöva dra en solning idag..

Av jempa - 13 juni 2009 19:23

Ja, det här är alltså vad jag kom hem med från Hudik.

Är faktiskt ganska nöjd eftersom varken blusen eller leggingsarna finns att få tag på här i stan. Har ju sett massa jeansleggings från Pieces på Vero Moda men inte gråa, och det var ju just gråa jag ville ha =)


 

 

 


Av jempa - 13 juni 2009 18:59

Hallå på er! Hoppas ni har haft en skön Lördag! Det har jag =) Har varit full aktivitet i 12 timmar. Klev upp vid 06.34, sen kom syrran, hundarna och mamma o pappa och hämtade mig vid 7.20 Kan inte förstå att jag pallade kliva upp så tidigt! Imorgon blir det en fet sovmorgon kan jag lova =)


Japp, iaf så for vi ner till Hudik för att kolla på när syrrans son Olle (jag e alltså Olles moster) spelade cup.

Han spelar i Giffarna, och dom vann deras grupp! Grattis grattis =) Final imorgon.

 

Olle (som ser lite trött ut), Magnus och jag. Kul att 11åringen har vuxit om mostern..kul..verkligen.


 

Elvira, Jag och Saffi (aka Safira). 


Sen efter 2 matcher for vi in till stan medans grabbarna skulle käka lun ch och ladda upp inför dagens sista match. 

Alltså...shoppingen i Hudik är ju inge vidare direkt. Visst, det finns dom där standardkedjorna men inte mycket mer. Och vilka gamla butiker! Själva lokalerna känns lite småskabbiga lixom.. 

Men på Gina Tricot så fanns inte den där klänningen jag var ute efter. Och hittade inget annat heller, var så hiimla trångt i deras butik! Så pytteliten men med massa kläder.


Sen gick jag in på Hollywood, haha japp, butiken hette så. Så då kanske ni fattar vad jag menar med att det känns gammalt och 90tal :D Iaf så säljdes det Vero Modakläder där och andra märken man kände igen. Bland annat Rut Mfl som faktiskt inte finns här i Sundsvall, så det var roligt att spana in deras sortiment!

Hittade en söt blus och ett par grå jeansleggings från Pieces. Kan blogga bild på det sen.


Sen så käkade vi och så for vi tillbaka till fotbollen igen och såg den sista matchen, dom spelade oavgjort men var ändå nöjda eftersom dom ju vunnit gruppen iaf, och det e ju skitbra! Dom spelar verkligen bra dom där småkillarna =) Inte för att jag e så intresserad egentligen, jag följde ju mest med för att spana in Hudiks shoppingutbud, hähä.. Men det är roligt att träffa Olle såklart =)


Sen for vi hemöver och åkte in vid Gnarp och mot Gnarps havsbad (Gnarpsbadets camping eller vad det hette) och sen hela vägen efter kusten fram till Njurunda. Det är ju en jättefin väg där man ser massa fina sjöbodar, båtar, bryggor och massa annat skärgårdsfint =)


 

Jag och Elvira vid havet, strax innan vi släppte lös henne och Saffi...


 

Full fart mot vattnet och så rusade dom upp och ner hela tiden i en jekla fart, det syntes verkligen att dom njöt till max!


 

Söta Elvira strikes a pose ;)


 

Sen hamnade vi i Skatan och där köptes det rökt sik :P 


 

Var in i en söt liten butik som hette Pijazz, fanns mycket fint där!


Sådärja, det var hela dagen! Jag är så himla trött och hungrig nu! Tror vi ska beställa något, orkar verkligen inte ställa mig o gö mat nu, men man kan ju tycka att David kan göra det som har varit hemma hela dagen och bara softat. Men vet ni vad han gör nu..ne det vet ni inte såklart..men han ligger och sover.. *suck* "jag ska bara vila lite.." ja eller hur =) Dags att väcka han och fixa käk!


Ska strax fixa bilder på mina kööp =) 

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards