jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 juni 2009

Utflykten till Hudiksvall och kustvägen hem

Av jempa - 13 juni 2009 18:59

Hallå på er! Hoppas ni har haft en skön Lördag! Det har jag =) Har varit full aktivitet i 12 timmar. Klev upp vid 06.34, sen kom syrran, hundarna och mamma o pappa och hämtade mig vid 7.20 Kan inte förstå att jag pallade kliva upp så tidigt! Imorgon blir det en fet sovmorgon kan jag lova =)


Japp, iaf så for vi ner till Hudik för att kolla på när syrrans son Olle (jag e alltså Olles moster) spelade cup.

Han spelar i Giffarna, och dom vann deras grupp! Grattis grattis =) Final imorgon.

 

Olle (som ser lite trött ut), Magnus och jag. Kul att 11åringen har vuxit om mostern..kul..verkligen.


 

Elvira, Jag och Saffi (aka Safira). 


Sen efter 2 matcher for vi in till stan medans grabbarna skulle käka lun ch och ladda upp inför dagens sista match. 

Alltså...shoppingen i Hudik är ju inge vidare direkt. Visst, det finns dom där standardkedjorna men inte mycket mer. Och vilka gamla butiker! Själva lokalerna känns lite småskabbiga lixom.. 

Men på Gina Tricot så fanns inte den där klänningen jag var ute efter. Och hittade inget annat heller, var så hiimla trångt i deras butik! Så pytteliten men med massa kläder.


Sen gick jag in på Hollywood, haha japp, butiken hette så. Så då kanske ni fattar vad jag menar med att det känns gammalt och 90tal :D Iaf så säljdes det Vero Modakläder där och andra märken man kände igen. Bland annat Rut Mfl som faktiskt inte finns här i Sundsvall, så det var roligt att spana in deras sortiment!

Hittade en söt blus och ett par grå jeansleggings från Pieces. Kan blogga bild på det sen.


Sen så käkade vi och så for vi tillbaka till fotbollen igen och såg den sista matchen, dom spelade oavgjort men var ändå nöjda eftersom dom ju vunnit gruppen iaf, och det e ju skitbra! Dom spelar verkligen bra dom där småkillarna =) Inte för att jag e så intresserad egentligen, jag följde ju mest med för att spana in Hudiks shoppingutbud, hähä.. Men det är roligt att träffa Olle såklart =)


Sen for vi hemöver och åkte in vid Gnarp och mot Gnarps havsbad (Gnarpsbadets camping eller vad det hette) och sen hela vägen efter kusten fram till Njurunda. Det är ju en jättefin väg där man ser massa fina sjöbodar, båtar, bryggor och massa annat skärgårdsfint =)


 

Jag och Elvira vid havet, strax innan vi släppte lös henne och Saffi...


 

Full fart mot vattnet och så rusade dom upp och ner hela tiden i en jekla fart, det syntes verkligen att dom njöt till max!


 

Söta Elvira strikes a pose ;)


 

Sen hamnade vi i Skatan och där köptes det rökt sik :P 


 

Var in i en söt liten butik som hette Pijazz, fanns mycket fint där!


Sådärja, det var hela dagen! Jag är så himla trött och hungrig nu! Tror vi ska beställa något, orkar verkligen inte ställa mig o gö mat nu, men man kan ju tycka att David kan göra det som har varit hemma hela dagen och bara softat. Men vet ni vad han gör nu..ne det vet ni inte såklart..men han ligger och sover.. *suck* "jag ska bara vila lite.." ja eller hur =) Dags att väcka han och fixa käk!


Ska strax fixa bilder på mina kööp =) 

 
 
mly

mly

13 juni 2009 19:22

Vad gott med fisk..

http://mly.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 20 jan 17:01


Idag går jag egentligen in i vecka 24, men jag har inte tagit någon bild på magen denna vecka så tog en idag, en dag hit eller dit, de får funka :) Jag känner av bebisen varje dag, vissa dagar mer än andra, och mest aktivitet är på natten och när ...

Av jempa - Lördag 19 jan 14:22

Jag tog en sväng på stan med sällskap av mami idag. Hon och sis åker ju till Thailand nästa helg så måste ju ses innan dom drar. Vi fikade semlor på Charm, asså så gott! Och så blev det lite shopping. Köpte bl.a mysbrallor på H&M's mamma-avdelni...

Av jempa - Torsdag 10 jan 15:28


  Jacka från Bon Prix   Beställde en jacka från Bon prix för några veckor sedan, då min vinterjacka börjar bli lite tajt, hehe :) Så denna fick det bli. 349 spänn på rea, asbra! Jag känner att jag helst inte vill köpa så mycket mammakläder, ...

Av jempa - Måndag 7 jan 16:12

Tänk att igår gick vi in i vecka 22! Jag tycker veckorna nu bara går av bara farten! I början däremot var det otroligt segt, dom första 12 veckorna kunde inte gått mer långsamt, man ville ju bara att den tiden skulle flyga förbi, eftersom risken f...

Av jempa - Fredag 4 jan 20:19

God fortsättning på er! Hade ni en bra nyårsafton? Min var jättebra! Vi var bjuden på middag hemma hos ett par i Granloholm. Det var vi och typ 9 till tror jag? Riktigt trevligt och supergod mat! Så fin dukning också! Här ser vi förrätten, och ja...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se