jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 juni 2009

Utflykten till Hudiksvall och kustvägen hem

Av jempa - 13 juni 2009 18:59

Hallå på er! Hoppas ni har haft en skön Lördag! Det har jag =) Har varit full aktivitet i 12 timmar. Klev upp vid 06.34, sen kom syrran, hundarna och mamma o pappa och hämtade mig vid 7.20 Kan inte förstå att jag pallade kliva upp så tidigt! Imorgon blir det en fet sovmorgon kan jag lova =)


Japp, iaf så for vi ner till Hudik för att kolla på när syrrans son Olle (jag e alltså Olles moster) spelade cup.

Han spelar i Giffarna, och dom vann deras grupp! Grattis grattis =) Final imorgon.

 

Olle (som ser lite trött ut), Magnus och jag. Kul att 11åringen har vuxit om mostern..kul..verkligen.


 

Elvira, Jag och Saffi (aka Safira). 


Sen efter 2 matcher for vi in till stan medans grabbarna skulle käka lun ch och ladda upp inför dagens sista match. 

Alltså...shoppingen i Hudik är ju inge vidare direkt. Visst, det finns dom där standardkedjorna men inte mycket mer. Och vilka gamla butiker! Själva lokalerna känns lite småskabbiga lixom.. 

Men på Gina Tricot så fanns inte den där klänningen jag var ute efter. Och hittade inget annat heller, var så hiimla trångt i deras butik! Så pytteliten men med massa kläder.


Sen gick jag in på Hollywood, haha japp, butiken hette så. Så då kanske ni fattar vad jag menar med att det känns gammalt och 90tal :D Iaf så säljdes det Vero Modakläder där och andra märken man kände igen. Bland annat Rut Mfl som faktiskt inte finns här i Sundsvall, så det var roligt att spana in deras sortiment!

Hittade en söt blus och ett par grå jeansleggings från Pieces. Kan blogga bild på det sen.


Sen så käkade vi och så for vi tillbaka till fotbollen igen och såg den sista matchen, dom spelade oavgjort men var ändå nöjda eftersom dom ju vunnit gruppen iaf, och det e ju skitbra! Dom spelar verkligen bra dom där småkillarna =) Inte för att jag e så intresserad egentligen, jag följde ju mest med för att spana in Hudiks shoppingutbud, hähä.. Men det är roligt att träffa Olle såklart =)


Sen for vi hemöver och åkte in vid Gnarp och mot Gnarps havsbad (Gnarpsbadets camping eller vad det hette) och sen hela vägen efter kusten fram till Njurunda. Det är ju en jättefin väg där man ser massa fina sjöbodar, båtar, bryggor och massa annat skärgårdsfint =)


 

Jag och Elvira vid havet, strax innan vi släppte lös henne och Saffi...


 

Full fart mot vattnet och så rusade dom upp och ner hela tiden i en jekla fart, det syntes verkligen att dom njöt till max!


 

Söta Elvira strikes a pose ;)


 

Sen hamnade vi i Skatan och där köptes det rökt sik :P 


 

Var in i en söt liten butik som hette Pijazz, fanns mycket fint där!


Sådärja, det var hela dagen! Jag är så himla trött och hungrig nu! Tror vi ska beställa något, orkar verkligen inte ställa mig o gö mat nu, men man kan ju tycka att David kan göra det som har varit hemma hela dagen och bara softat. Men vet ni vad han gör nu..ne det vet ni inte såklart..men han ligger och sover.. *suck* "jag ska bara vila lite.." ja eller hur =) Dags att väcka han och fixa käk!


Ska strax fixa bilder på mina kööp =) 

 
 
mly

mly

13 juni 2009 19:22

Vad gott med fisk..

http://mly.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se