jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 28 juni 2009

Min söndag i bilder

Av jempa - 28 juni 2009 20:34

Dagen började med att sis kom hit och vi gick ner på stan. Vi kollade efter nå snygga sneakers, såg ett par schyssta på Stadium men det blev inget köp för nån av oss.

Hittade en bh + 2 trosor på H&M´s rea, limegrön/vit bh blev det, faktiskt riktigt fin och jag fick tag på det sista exet, 80 kr var den ju lätt värd! Eller va säger ni?

 

Sen kollade vi vidare, och avslutade shoppingrundan med varsin mjukglass. Smarrigt!


Sen tog jag och David en promenad upp till hans föräldrars hus, som var tomt när vi kom dit för dom var i Gimåfors och solade/badade, som vi iofs anade. Har ju varit tokvarmt väder hela dagen! Över 30 grader!

Så vi la oss i solstolarna och stekte ett tag =) Jättevarmt! 

Sen förberedde vi middagen; jag dukade ute och skar upp fläskfilén i bitar och la i marinad. David fixade med grillen. Precis som det brukar vara :S


Sen några timmar senare kom familjen hem och vi åt good middag. Och rosévin *yummie*


Har precis tagit en dusch och smort in mig med After Sun-lotion. Kände mig heelt vimmelkantig och utslagen så jag har druckit ett glas med Resorb nu, känner mig faktiskt lite piggare.


Här bjuds det på lite bilder från dagen:

 

 

På väg uppöver mot Östermalm, Calippo ;P


 

Sommar!


 

Syns det hur varmt det är?! 


 
 
Nina

Nina

29 juni 2009 07:55

Skönt med semester? :)

http://lippan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards