jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 februari 2009

En indisk skjorta

Av jempa - 11 februari 2009 18:16

"Veckans vara" på Indiska.


Skitsnygg till skinnjacka, och den ser mycket bättre ut irl *tips!*


Har precis ätit en Subway-macka, orkade verkligen inte göra någon mat idag, Matservice kom så sent. Så typiskt!


Ska ta en dusch nu iaf, och sen skulle jag lätt kunna lägga mig i sängen i myskläder o bara se på teve resten av kvällen. Är så trött! Man blir ju lätt det när man kliver upp så tidigt som jag gör..


Jo, så får det bli. Semestersvenskar kl.20 på 4an, det är kul =)

 
 
Ingen bild

Sus igen

11 februari 2009 18:37

Den svart och vit randiga som man skymtar på golvet har jag :).

 
Ingen bild

Jempa

11 februari 2009 18:40

Svar till Sus: den svart/vitrandiga är inte svart o vit utan den är blå och vit och kommer från VILA =) Och den ligger på stolen faktiskt =)
Men jag vet vilken tröja du menar, stog o klämde på den ett tag men blev ingen.

 
Linda

Linda

11 februari 2009 18:42

det var en fin skjorta!
Yes, semestersvenskar är kul att se på :)

http://LindaDelicious.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sus

11 februari 2009 19:37

Aha..men erkänn att den var lik o att det ser ut som den ligger på golvet ;)

 
Nina

Nina

12 februari 2009 09:24

Cover Baggysarna komer in i 32 nu i veckan som det verkar ;)
Kolla Evas blogg .

http://lippan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Måndag 15 april 12:28


Igår beställde jag en ny mobil! Wiiieee! Det är alltid så roligt med nya teknikprylar tycker jag :) det blev en Huawei P30 Pro. Jag har en Huawei nu också, som jag haft i typ två år, så nu var det dags att byta. Halebop har en service att dom värdes...

Av jempa - Fredag 12 april 16:38

För två veckor sedan blev jag överraskad med en babyshower hemma! Der var så fint och kag blev så rörd när alla tjejkompisar o familj stog i hallen och skrek "surpriiiiseee". Jag och David hade varit ute i Birsta och jag tyckte att det...

Av jempa - Söndag 24 mars 10:17


Var förbi Lager 157 en snabbis igår, så länge sen jag var dit sist, och jag hittade denna jeansjacka som jag fastnade för. Den är lite mer loose i modellen, "standard fit" stog det, o jag tyckte den satt så bra på. Längtar tills den kan börja anvä...

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se