jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 20 januari 2009

Rekat

Av jempa - 20 januari 2009 19:41

Var ner på stan en sväng och spanade efter nå liknande som i föregående inlägg. Hittade ett par skitsnygga stentvättade denimleggings på Gina Tricot, men fanns bara i stora storlekar kvar tyvärr. Tjejen som jobbade där hade dom på sig och dom såg riktigt fräscha ut! *grr* =)


Så var jag in en sväng på Vero Moda också, såg att dom hade dessa denimleggings, och det fanns min storlek inne men dom var för långa. 34 på längden är big no no för mig, 32 måste det vara. Fanns såklart inte heller.

Men det kanske blir en sväng till Birsta nu i veckan och där finns ju både VILA, Gina Tricot och Vero Moda där alla dessa snygga jeansleggings finns. Måste kikas på!


David ringde mig när jag var på stan och han ville att jag skulle kika efter nåt snyggt åt han, så jag hittade en smårutig skjorta på H&M, med upprullade ärmar, han passade jättebra i den! Kul :)


 
 
Acca

Acca

20 januari 2009 20:19

hej du! så du ska till birsta i veckan?kanske ses?bättre i birsta än stan då de gäller för bebisar iaf.där man har skötrum...i stan finns ju nada.knappt ett skötbord:(allt bra annars? kram

http://www.acccca.blogg.se

 
NIna

NIna

21 januari 2009 13:18

Blogga om mig igen. Fick så många besökare :)

http://lippan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards