jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 20 januari 2009

Rekat

Av jempa - 20 januari 2009 19:41

Var ner på stan en sväng och spanade efter nå liknande som i föregående inlägg. Hittade ett par skitsnygga stentvättade denimleggings på Gina Tricot, men fanns bara i stora storlekar kvar tyvärr. Tjejen som jobbade där hade dom på sig och dom såg riktigt fräscha ut! *grr* =)


Så var jag in en sväng på Vero Moda också, såg att dom hade dessa denimleggings, och det fanns min storlek inne men dom var för långa. 34 på längden är big no no för mig, 32 måste det vara. Fanns såklart inte heller.

Men det kanske blir en sväng till Birsta nu i veckan och där finns ju både VILA, Gina Tricot och Vero Moda där alla dessa snygga jeansleggings finns. Måste kikas på!


David ringde mig när jag var på stan och han ville att jag skulle kika efter nåt snyggt åt han, så jag hittade en smårutig skjorta på H&M, med upprullade ärmar, han passade jättebra i den! Kul :)


 
 
Acca

Acca

20 januari 2009 20:19

hej du! så du ska till birsta i veckan?kanske ses?bättre i birsta än stan då de gäller för bebisar iaf.där man har skötrum...i stan finns ju nada.knappt ett skötbord:(allt bra annars? kram

http://www.acccca.blogg.se

 
NIna

NIna

21 januari 2009 13:18

Blogga om mig igen. Fick så många besökare :)

http://lippan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido