jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 25 maj 2008

Av jempa - 25 maj 2008 22:28

typ =) Ne men asså, man tager vad man haver? elle vare är dom säger.


JAG SKA KÖPA EN KRUKA NÄR JAG FÅR LÖÖÖN!

Och nya, ljusa gardiner! Jag och mami har sett fina på Åhllan!


Det där är iallafall växten som vi fick av Davids mamma (jag tror även att hon sa vad de var för växt, men jag har glömt..). Den som först kommenterar rätt svar på vad den heter vinner får äran att vara först!


Av jempa - 25 maj 2008 22:07

                             

Okej, jag blev lite besviken. Förmodligen hade jag för stora förväntningar på den här filmen. Jag trodde den skulle vara snäppet roligare än dessa standardkomedier med Aschton Kutcher. Men näe, det blir åter igen en film i högen från den grabben, ingen utstickare så att säga.


Den får 3 ostabila stjärnor av 5.

* * * * *

Av jempa - 25 maj 2008 19:03


  • Skinnjacka, H&M
  • Top/klänning/whatever, Gina Tricot
  • Jeans, &denim
  • Ballerinaskor, H&M
  • Armband, Ms Bijoux
  • Sjal, H&M

Har varit hos Davids föräldrar nästan hela dagen. Kom dit vid 14 och kom hem nu. Har ju varit underbart väder med över 20 graders värme och soligt så vi har varit ute hela tiden.

Hoppat studsmatta, ätit frukost på altan, solat och läst inredningstidningar =) Så skönt! Vi fick med oss en växt hem också, ingen aning om vad det är för nån men stor och fin är den iallafall. Nu ska vi bara se till så att vi inte dödar den också..

Min mami ska firas nu i veckan någon dag :)


Känner att jag har lite huvudvärk nu, inge bra.. men vi inväntar middagen från Playa nu så kanske blir bättre efter lite mat!

 

Hur har eran Morsdag varit? 



Av jempa - 25 maj 2008 12:09

Godmorgon sömntutor!

Jag vaknade vid 10-tiden av att pappa vibbade på MSN *suck* Men jag klev upp då och tog med mig datorn till sovrummet, så kikade jag och David på Frusna män söker kärlek, på kanal5´s webtv. Ganska mysigt! 

Just nu sitter jag med hårfärg i huvvet, blir samma färg som sist så det kommer inte bli någon större skillnad förutom att jag slipper den fula utväxten. Är lite sugen på att fixa några slingor också, men det får bli en annan dag!


Idag är det Mors dag. Vet inte hur vi ska göra idag, om båda mammorna ska firas eller hur det blir. Vi får se helt enkelt!

Men först o främst ska jag skölja ur färgen :)

Tjiing! 

Av jempa - 25 maj 2008 00:37

Jag är trööötttt! Therese & Ragnar har precis åkt hemöver. Jeklar va segt ESC är alltså.. asså palla se 25 sånger! Jag tror att vi höll på o somna alla 3 där nån gång under programmet, haha.

Iallafall så gick de ju sämst för Sverige, men så kan de gå!

Nu är jag dödstrött, men ska vänta på att David kommer hem, han har nämligen glömt tagit med nyckeln så det e ingen idé att jag går o lägger mig om jag ändå måste kliva upp och öppna åt han. Han kommer väl snart antar jag. 

Ska kanske ta o se något Beverly Hills-avsnitt. Det var ett tag sedan sist.


Natti natti på er! 

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards