jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 november 2008

1a advent

Av jempa - 30 november 2008 15:11

                              

Idag har jag strykigt och satt upp julgardinerna i köket, lyssnade på julmusik och tände jul-doftljus samtidigt. Fick lite julkänslor :)

Julgardinerna som ska upp i vardagsrummet måste jag ha hjälp med att få upp, så får vänta tills David kommer hem. Han jobbar några timmar idag.


Blir tacopaj till middag idag, har aldrig gjort det förut men ska nog gå bra =) Köpte sån där färdig Paj-mix, perfekt! Annars tar det ju sån tid om pajdegen ska kylas först och sen in i ugnen och förgräddas. Sånt slipper man om man köper en pajmix. Och eftersom matlagning inte är det roligaste jag vet så tycker jag det är perfekt med färdiga mixar, ibland iaf!


Men just det, nu klockan 15.35 visar TV3 Ensam Hemma! Den ska iallafall jag se :D

 
 
Acca

Acca

30 november 2008 17:44

äsch då så lång tid tar de inte å göra egen pajdeg, å mkt. goare blire:) glad första advent!! nyss kommit hem från julbord, proppmätt!!ooh jisses.ska åka å hämta en gryta som janne hade med sig bort igår sedan ska jag nog stryka gardiner iaf. till köket...de andra måste ju läggas upp först:( kram kram

http://www.acccca.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards