jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 november 2008

iPhone - en helt sjuk "mobil"!

Av jempa - 29 november 2008 22:51

                                

Alltså, jag blir förvånad hela tiden över hur grym min iPhone är! 

Det finns ju program som man kan ladda hem till den, massvis av program och spel som uppdateras hela tiden.

Förutom bl.a Google Earth, Fring (msn) och Style.com så har jag nu även laddat hem ännu ett program (som även det var gratis) som kan berätta vad det är för låt man hör, vem artisten är och från vilket album låten kommer från. 

Det är helt sjukt! Jag lägger mobilen mot hörlurarna när jag spelar t.ex Sweet child o´mine med Sheryl Crow, och även om det inte är hon gjort orginallåten så kan den ändå tala om att det är Sheryl Crow och vad albumet heter med mera. All info om låten finns, och även en direktlänk till youtube om jag skulle tänkas vilja se musikvideon ;)

Oh my, I LOVE IT!

Hör jag en låt på radion och jag vill veta vem det är så är det bara att starta programmet Shazam så får jag veta. 


GRYMT!  
 
Linda

Linda

29 november 2008 22:57

Vill också ha en iPhone, de är så snygga och stilrena :)

http://LindaDelicious.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se