jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 november 2008

iPhone - en helt sjuk "mobil"!

Av jempa - 29 november 2008 22:51

                                

Alltså, jag blir förvånad hela tiden över hur grym min iPhone är! 

Det finns ju program som man kan ladda hem till den, massvis av program och spel som uppdateras hela tiden.

Förutom bl.a Google Earth, Fring (msn) och Style.com så har jag nu även laddat hem ännu ett program (som även det var gratis) som kan berätta vad det är för låt man hör, vem artisten är och från vilket album låten kommer från. 

Det är helt sjukt! Jag lägger mobilen mot hörlurarna när jag spelar t.ex Sweet child o´mine med Sheryl Crow, och även om det inte är hon gjort orginallåten så kan den ändå tala om att det är Sheryl Crow och vad albumet heter med mera. All info om låten finns, och även en direktlänk till youtube om jag skulle tänkas vilja se musikvideon ;)

Oh my, I LOVE IT!

Hör jag en låt på radion och jag vill veta vem det är så är det bara att starta programmet Shazam så får jag veta. 


GRYMT!  
 
Linda

Linda

29 november 2008 22:57

Vill också ha en iPhone, de är så snygga och stilrena :)

http://LindaDelicious.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards