jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 september 2008

tvättelitvätt!

Av jempa - 29 september 2008 19:31

Idag har man varit som en hemmafru, fast jag är ingen fru och jag har inte varit hemma hela dagen heller iofs.. hm.. Jaja, men jag har iallafall tvättat SEX maskiner med kläder och massa sängkläder.. Gick åt mycket sånt när jag var sjuk och svettades hela nätterna så lakanen var alldeles blöta. Usch.. så nu har man fyllt på med nya, fräscha sängkläder i garderoben igen. Känns bra!


Har diskat och så beställde vi mat från Matservice. David hade fått mail från dom med en rabattkod, så vi passade på o dra en beställning, men koden var bara på typ 50 kr.. SNÅL-JUDAS!


Aja, imorrn mellan 19-21 kommer dom med våran food! Hä bli bra deh!

 
 
Ingen bild

Nina

29 september 2008 20:09

Jag beställde också matservice idag FAST jag använda 100.- koden som var i Sunsvalls Nyheter i fredags ;)

 
mia

mia

29 september 2008 20:20

Jaha vad skoj =) Hoppas att det blir fint väder i helgen om du ska rida !
Ha en bra kväll...

http://miakemell.blogg.se

 
Ingen bild

Sandra

30 september 2008 13:29

Duktig tjej!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se