jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 september 2008

Åh vad jag har saknat dessa!

Av jempa - 29 september 2008 16:53

                       

Konstigt hur mycket man kan sakna en hjälm o ett par handskar egentligen.. :)

Men kaaanske, om jag har tur så får jag använda dessa i helgen igen. Var alldeles på tok för länge sedan sist!

*hoppas hoppas*

Testade dom nytvättade ridbyxorna förut och jag trodde inte jag kunde ha dom, men johorå, gick alldeles ypperligt! Med marginal dessutom! Så nu är man fit for ride igen ;)

Hoppas nu bara att det blir av...

 
 
lilla mia

lilla mia

29 september 2008 17:42

oh va avis jag blir.. =) Gu va as längesen jag red.. och ja det finns ju inge härligare än att galoppera iväg med en underbar häst...!!
Lyllo dig.. =)

http://marialicious.bloggagratis.se

 
mia

mia

29 september 2008 18:35

jaha så du är en ridtjej ? =)
har 2 araber jag =) helt underbara pållar !
eller en äger jag och den andra har jag på foder..som är nästan kopior..(ett sto och en valack) samma färg o nästan samma teckning =)

http://miakemell.blogg.se

 
mia

mia

29 september 2008 19:21

Jaha :) i helgen vad är det för pålle du kanske ska rida då?
så underbart att rida nu när löven ligger på marken =)

http://miakemell.blogg.se

 
Ingen bild

Sandra

30 september 2008 13:28

Åh! Vart ska du rida? Tell me!! Hoppas det blir av!! Puss

 
helly

helly

2 oktober 2008 19:43

åh, det där känner jag verkligen igen :)

http://helly.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se