jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2008

Rosa shopping

Av jempa - 30 augusti 2008 15:02

Blev lite shopping idag :) Skulle köpa en tandkräm och hittade den här supersöta på Åhléns. Vademecum Limited Edition 2008 heter den, aldrig sett eller hört talas om den men den luktade som en vanlig tandkräm iallafall, haha. Så får hoppas den är bra, snygg blir den iallafall på handfatet :)

Ja, så behövde jag en showergel..hittade den här från Björk´s Berries, aldrig heller hört talas om. Men det fanns en hel serie med bl.a badsalt och bodybutter från detta märke. Stog tyvärr inget pris men jag tänkte att en showergel kan väl inte va så dyr?

Och ett superbra läppglans från Viva La Diva blev det också, luktar smarrigt om det :)

Ja, men så JORÅ, den där showergelen kosta HUNDRATIO KRONOR! haha, vad galet! Jag tror det är den dyraste duschcremen jag köpt någonsin :D Jag ska riktigt njuta av den varje gång o tänka på att den kosta stor peng.

Men jag kan lova er att den luktar goott!


Shoppade även den där vita sjalen från Indiska och doftljusen på bilden + en vit tvättkorg från Lagerhaus.


 
 
Sarah ''Jigsaw'' Giercksky

Sarah ''Jigsaw'' Giercksky

30 augusti 2008 15:15

Gulligt med rosa :)

http://SGiercksky.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido