jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2008

Wiiieee, kul =)

Av jempa - 10 augusti 2008 15:38

Jag har redan 184 besökare! Och klockan är ju bara halv 4 ju! Kul!! :)


David drog precis iväg me nå kompisar och jag är home alone. Känner att jag inte orkar göra någonting idag, vill mest bara ligga och slöa. Försöka ladda upp inför kommande vecka då jag ska jobba 7 dagar..attans jobbigt! och veckan därpå blir det ju 5 dagar också, om jag inte tar ledigt nån dag förstås, vore skönt!

Ska nämligen jobba i helgen men det blir nog bara max 4 timmar på lördag och söndag skulle jag tro. Hoppas på det iallafall. Man får tänka på att man får lite extra cash så kanske det går lättare =) 


Har lite lätt huvudvärk idag, så jag tror jag ska se nån serie och bara softa.

Hm, visst vore det väl bra med lite godis också? har hört att det ska fungera bra om man har ont i huvudet och är trött...
 
 
acca

acca

10 augusti 2008 17:15

hej du vännen! hur såg ni ut på bröllopet då?fina kort annars...vart/varför ska du jobba till helgen för??lycka till!kram

http://www.acccca.blogg.se

 
Ingen bild

J

10 augusti 2008 17:22

Hej! Vill bara säga att din blogg är superbra och inspirerande, blir alltid så glad när jag läser den :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Av jempa - Torsdag 31 jan 19:33


Sjukt att jag redan är i vecka 25! Jag tycker tiden går sååå fort! Kommer man hinna känna sig redo när förlossningen kommer? Hoppas det åtminstone! I helgen ska vi nog åka ut till Birsta o börja spana lite på barnvagnar och ta en sväng på IKEA oc...

Av jempa - Onsdag 23 jan 10:44

  Här är filmen från Rom, bättre sent än aldrig va? ;)  ...

Av jempa - Söndag 20 jan 17:01


Idag går jag egentligen in i vecka 24, men jag har inte tagit någon bild på magen denna vecka så tog en idag, en dag hit eller dit, de får funka :) Jag känner av bebisen varje dag, vissa dagar mer än andra, och mest aktivitet är på natten och när ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se