jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 juli 2008

P.S. I love you

Av jempa - 26 juli 2008 02:36

 

Ni ser den lilla högen av papperstussar va? Snacka om sorglig film! Och notera gärna den tomma toarullen också..


Jo, den var sorlig.. *suckar lite*.. Och man kan inte annat än tänka ur sin egen situation.. Tänk om jag skulle förlora David. Fast det värsta är egentligen att det inte finns något "om" i den frågan. Utan "när". Bara vetskapen om att förr eller senare finns inte David i mitt liv (eller kanske tvärtom) kan ju göra att man bölar ihjäl sig! 

Man kan nästan få panikattack, för det finns inget "om"! Det finns bara "när"! Har ni tänkt på det? Det är en tanke som är rätt självklar förstås, men om man börjar tänka längre så kan det riktigt jobbigt. 

Därför ska vi låta bli det nu! =) 

Filmen var bra! Om man orkar grina i 2 timmar. Kanske jag som är överkänslig också..

Men den var väldigt fin med ett fint budskap. 

Den får 4 stjärnor av 5.

* * * * *  

 
 
Malin

Malin

26 juli 2008 10:13

Såg oxå den där filmen för nån dag sen...riktigt bra men lite tung ibland! =)

http://stromberg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards