jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 8 juli 2008

Sex And The City - the movie

Av jempa - 8 juli 2008 23:28

                     

okeeej! Har inte hämtat mig riktigt från filmen ännu, den slutade för 10 minuter sedan. Okej.. *andas..*


DEN VAR SKITBRA!!!

Det första jag kände när man såg dom 4 tjejerna tillsammans på bioduken igen var "faen vad man saknat dom", precis som att man känner dom. Så jevla löjligt, jag vet! Skämmig och pinsamt och löjligt. Men det var så faktiskt.

Jag är ju ett big fan av Sex and the city så den där filmen var verkligen efterlängtad!

Kläderna, miljöerna och skorna! Allt var tiptop! Precis som ett 2,5 timmes långt avsnitt av serien, fast ÄNNU bättre. 

Vem mer än jag tänker köpa DVD´n när den kommer ut?!


Ja hur många stjärnor ska jag ge den? Det visste jag redan 15 minuter in i filmen. Självklart får den 5 stjärnor av 5.

* * * * * 


(Tack Ewy för att du hängde med mig fast du redan sett den en gång! Supersnällt!) 

 
 
Nina

Nina

9 juli 2008 08:07

OMG!
HAHAHA :))

http://lippan.blogspot.com

 
Veronica

Veronica

9 juli 2008 10:55

Alla verkar va helt lyriska över den filmen! Själv har jag aldrig sett ett avsnitt av den serien :]

http://ceekay.bloggagratis.se

 
Sandra

Sandra

9 juli 2008 11:17

Heej sötis!!
Åhh, jag vill åxå se SATC filmen! Kul att den var bra1 Börjat packa för Sthlmsresan?
Puss saknar dej!

http://lifebysandy.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards