jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 1 juli 2008

Gatufesten - Tisdagen

Av jempa - 1 juli 2008 22:48

Sus ville jäättegääärna vara med på min blogg, så here you go girlie ;) 


 

Våra fina fossingar en tisdag i Sundsvall stad. 


 

Syrran roxxade! 


Nu sitter man här igen, lite salongs. Herregydanes. Sus har precis gått, hon åt upp alla goda nötter och sparade dom äcjliga med grillkrydda till mig. Det e friendship det mina vänner! :) Vi ska ta en dejt imorgon, om man inte är för slö, men de ska nog gå bra!

Man blir lite dagvild (som gammtanterna säger) när man har semester. Jag fick för mig att det var Lördag idag, men det är ju bara tiiiisdag! Härligt!


Btw, sis sjung på karaoken men hon gick inte vidare till finalen. Syynd för hon var förjevla bra tyckte iaf jag! Menmen, vi hejjar på Eagle istället, han ska vinna! 


Nu ska jag ta lite Resorb och sen blire till att borsta gaddarna och spela lite Top Spin3. TJAAAOO! 

 
 
Nina

Nina

2 juli 2008 10:32

Oh hell yeah! :)
Jag ser het ut.. hohoho..

http://lippan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards