jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 januari 2008

varför sa ingen det?!

Av jempa - 29 januari 2008 18:59

Soff-rapport igen :)

Tydligen så kommer soffan levererad med armstöden i ett paket. Då är det väl ingen fara att få in den? Då blir ju soffan "bara" 2,35 meter lång istället för 3,15 m (inkl armstöd) som vi trodde hela tiden. Det betyder att det borde funka bra! Blev ju nästan 1 meter kortare nu än väntat iaf :)

Ah, vi får hoppas på att de går bra iaf! Nu blir det bara till att vänta 6 veckor, jag vill ha den nuuu märe samma!!


Btw, köpte korgar till badrumshyllan idag, ska dona med det nu o hoppas på att de blir bra =) Kan iaf inte bli sämre! 

 
 
Ingen bild

Filiduttan

29 januari 2008 22:30

jag har för mig att det va två paket... hmmm men det var inte ryggen som kommer i separat paket? hmm näe... gud vad senil man är.... även utan armstöd är den ju ändå rätt maffig... men är hallen bred bör det gå... man får lirka in genom dörröppningar... om man har trångt trapphus kan det va svårt... hoppas den går in :) Vi fick vänta 7 veckor på våran :)

 
Ingen bild

jempa

30 januari 2008 05:46

Svar till filiduttan: Jag har iaf läst på nätet och t.o.m en kompis som har en magnum sa att den levererades i 3 paket, iaf för dom. Och jo den e ju stor även utan armstöden :) men det blir ändå stor skillnad. vi bor på bottenplan så vi har bara en liiiiten trapp upp, typ 4 trappsteg :) sen är det jättebrett ute i trapphuset och i våran hall. Det som e de jobbiga är att vardagsrummet inte ligger rakt fram, utan man ska till vänster. Men vi har kikat nu igen efter att dom från EM var här, o vi tycker också att den borde gå in :D HOPPAS! haha =) Dom sa 5-6 veckor till oss, så jag vågar inte hoppas på 5 utan tänker mig 6 veckor istället :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards