jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under december 2007

Av jempa - 15 december 2007 17:37

 

Rachel Zoe´s bok om mode, kläder och t.o.m inredning. Den heter Style A to Zoe och kostar runt 180 kr. Säljs där böcker säljs :)

Av jempa - 15 december 2007 17:19

Hittade inga fina ljus på BOOM, och soffan som vi velat beställa var slut, och dom kanske skulle få in den igen i slutet av Januari...så det blir till att vänta. Men de kan vara bra också, så kan vi kika runt på andra soffor medans så man är helt säker på att man hittat rätt :) O inga vita julgranar hade dom fått in heller... typiskt.. Aja, blev frukost/lunch/middag på MAX iallafall, det e inte fy skam! Eller hur sändra? ;)

Men iaf, vandrade in i IN:gallerian o letade efter snygga ljus. Hittade en del fint på Lagerhaus och Mique :) Visste att jag hade ett ljusfat hemma så de behövde jag inte köpa, tyckte jag då... tills jag kom hem o upptäckte att det fatet var mindre än jag trodde, eller kanske jag som hittade för många ljus? haha =) Så som ni ser på bilden ser de lite mycket och kompakt ut kanske, och då fattas det alltså 3 ljus som jag hade tänkt ha med, haha :D Jaja, jag såg ett stort ljusfat som jag kanske får inhandla imorgon dårå så alla ljus får vara med!


Kan tipsa om "snön" som finns på Mique för 29 kr, gör hela ljusdekorationen mer mysig tycker jag!

Av jempa - 15 december 2007 12:47

Nu ska vi snart iväg igen för att kolla in soffan vi tänkt köpa, en andra gång. Och höra när den kommer in i den nya färgen osv. Hoppas även på att dom har fått in dom där vita julgranarna som dom skulle få in den här veckan! *vill haa* En sak till som behövs inhandlas är ett snyggt ljusfat och snygga ljus. :)


Men nu ska jag borsta gaddarna sen drar vi!


Av jempa - 14 december 2007 21:46

 

Sist jag var in på Indiska såg jag att dom fått in mycket nytt! En hel del denim också. Bland annat denna snygga väst! Jag är dock osäker på om jag är en "väst-tjej", vet inte... men man kanske kan bli =)

Jag har iaf en känsla av att västar kommer bli stort i vår..lite Kate Moss-slapp-stuk sådär.

Av jempa - 14 december 2007 19:11

Citat syster - "För att killar ska förstå hur jevla ont mensvärk gör så kan man beskriva det som att få en spark på kuken, o dvs dom skulle typ svimma om dom hade mensvärk!".


/jempa som har ont idag o ska gå på videomix o köpa karra o se på Ensam Hemma 2. 

Av jempa - 14 december 2007 18:59

Jag och David kikade precis på RoomService. Dom gjorde om hemma hos Emma Andersson och Zäta. Jag vill också bo i USA i ett sånt där flådigt hus!!
Vore ju inte helt fel :)


Men iaf, vi är hmla sugna på att köpa egen lägenhet, en trea! Men samtidigt har vi lite svårt att lämna lägenheten vi bor i nu också, det är ju grymt bra läge! Kommer förmodligen aldrig bo såhär nära stan ever. Men det kan vara värt det, tänk en alldeles egen lägenhet som man kan fixa med precis som man själv vill!


Hittade dessa grymma bilder på nätet. Hyffsat snyggt kök och wc... Kan tillägga att lägenheten som detta snygga finns i ligger i sthlm o kostar runt 30.000.000 kr :)

Aja, man får en del idéer iaf inför kommande lägenhetsköp! :)

För någon gång ska vi ju lämna denna älskade 2a!

Av jempa - 14 december 2007 16:15


Har själv varit o klämt på denna velourdress några gånger. Verkar vara jättemysig! Men jag har ju en blå dress från Bik Bok som fungerar, även om man känner sig som ett blåbär i den..


Detta set finns i olika färger, kostar 149 kr/del och finns på Cubus. 

Av jempa - 13 december 2007 18:21

Har precis träffat Therese! Det var trevligt värre! Så länge sedan vi sågs! Synd att det går så lång tid mellan gångerna :/ Men de ska bli ändring på det! Speciellt eftersom hon ska till Thailand snart, (om typ 23 dagar för att vara exakt, inte alls avis heller! *lalalaaa*) o jag hade tänkt kika i hennes tax-freekatalog innan *fniss* =)


Har köpt 2 julklappar till nu också så nu är det inte alls många kvar :) 2 stycken tror jag =)

Men nu ska jag kura ihop i soffan o se Julkalendern och smaska på den sista mandarinen!


Imorgon är det halvdag för Jempa! Så Jävla sköööönt! Yeay :) 

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards