jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 3 december 2007

bh-köpet

Av jempa - 3 december 2007 20:12

Köpte denna bh igår på H&M. Såg precis på nätet att det är halva priset på jättemycket underkläder, däribland även denna som jag köpt för ordinarie pris. Det gör inte så mycket egentligen, men är det inte ganska dåligt av H&M att ha halva priset på massor av varor på nätet, men inte i butikerna? Är det slöhet eller vill dom bara att fler ska handla på nätet? Känns som att det borde vara fel att få göra så.


Men men, bh´n är invigd idag o den är helt klart värd ordinarie pris (149 kr) också! =) Och jag gillar bhar utan massa krimskrams på, naturligt, fint och fräsch ska det vara!

 
 
Rebecca

Rebecca

3 december 2007 20:58

håller med dig, de ska vara enfärgade och inte ha för mycket sånt krims krams på sig!

http://www.rebeccanilsson.bloggagratis.se

 
Empa

Empa

3 december 2007 23:37

söt, men konstigt att dom inte har samma pris i butik som på nätet. Det brukar dom ju ha.

http://www.empas.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - 31 oktober 2022 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se