jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 27 november 2007

Ben&Jerrys och The Hills

Av jempa - 27 november 2007 18:02

Alltså, min söööööööööööta kille till sambo ligger absolut på plussidan just nu =) När jag var o hämtade ut La Redoute-paketet så hade han varit o köpt min favoritglass ; Ben&Jerrys, självklart min favoritsort också; Chocolate Fudge Brownie. Hur söt får man bli? Ibland kan han ;) Karln min! *älskar!*


Så nu tänkte jag fira med lite glass och ett sprillans nytt avsnitt av The Hills =) Fira vadå, undrar ni kanske? Jo att cellisprovet va normalt förstås ;) Har man gått igenom en operation vill man väldigt gärna INTE göra om det. Så att vänta på provsvaret kan vara väldigt jobbigt, denna gången gick det hyffsat fort iaf så hade inte hunnit oroa mig än =) Skönt det! För förra året drömde jag t.o.m mardrömmar om de där jekla brevet, usch hemskt!


Ne nu blir det kaffe, ben&jerrys och the hills!


Kramar!

 
 
Ida

Ida

27 november 2007 20:34

Men guud vad skönt för dig!

http://www.idahoj.bloggagratis.se

 
Tessan

Tessan

27 november 2007 20:45

Härligt gummsi!!! *PÖSSA PÅÅÅ!!!*

Det är inge roligt att måsta vänta på svar, man vill ju veta på en gång.. Det är som när man vill köpa något.. Man vill ha på en gång!!! :D

Vad händer på lucia gumsi? Lucia tåg? ;)
Tänkte om vi ska ses ett tag då?? Ska med jobbet och äta vid 19 i stan.. och slutar 16... Ses där emellan? Kramis

http://Therese.bloggagratis.se

 
m

m

28 november 2007 09:28

Skönt tjejen! inge kul att behöva oroa sig. Krma

http://www.mly.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards