jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 27 november 2007

Ben&Jerrys och The Hills

Av jempa - 27 november 2007 18:02

Alltså, min söööööööööööta kille till sambo ligger absolut på plussidan just nu =) När jag var o hämtade ut La Redoute-paketet så hade han varit o köpt min favoritglass ; Ben&Jerrys, självklart min favoritsort också; Chocolate Fudge Brownie. Hur söt får man bli? Ibland kan han ;) Karln min! *älskar!*


Så nu tänkte jag fira med lite glass och ett sprillans nytt avsnitt av The Hills =) Fira vadå, undrar ni kanske? Jo att cellisprovet va normalt förstås ;) Har man gått igenom en operation vill man väldigt gärna INTE göra om det. Så att vänta på provsvaret kan vara väldigt jobbigt, denna gången gick det hyffsat fort iaf så hade inte hunnit oroa mig än =) Skönt det! För förra året drömde jag t.o.m mardrömmar om de där jekla brevet, usch hemskt!


Ne nu blir det kaffe, ben&jerrys och the hills!


Kramar!

 
 
Ida

Ida

27 november 2007 20:34

Men guud vad skönt för dig!

http://www.idahoj.bloggagratis.se

 
Tessan

Tessan

27 november 2007 20:45

Härligt gummsi!!! *PÖSSA PÅÅÅ!!!*

Det är inge roligt att måsta vänta på svar, man vill ju veta på en gång.. Det är som när man vill köpa något.. Man vill ha på en gång!!! :D

Vad händer på lucia gumsi? Lucia tåg? ;)
Tänkte om vi ska ses ett tag då?? Ska med jobbet och äta vid 19 i stan.. och slutar 16... Ses där emellan? Kramis

http://Therese.bloggagratis.se

 
m

m

28 november 2007 09:28

Skönt tjejen! inge kul att behöva oroa sig. Krma

http://www.mly.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se