jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under september 2007

Av jempa - 15 september 2007 00:48

Den filmen såg jag o David ikväll, den var helt okej, som dom flesta Beck-filmerna är.

Gunvald Larsson är ju bra het asså =)

Av jempa - 14 september 2007 19:27


Hittade dessa senapsgula benvärmare på HM, för bara 39 kr. Tänkte ju då främst ha dom under stövlarna, skönt för bena o få lite värme och snyggt också när dom "tittar fram" ovanför stövelskaftet =) 

Köpte även senapsgula fingervantar på Indiska, kosta bara 19 kr =) också värsta billigt ju! Passar bättre med fingervantar till kappor än med tumvantrar (som jag för övrigt älskar! mycket mysigare än fingervantar..).

Och handkrämen kostade också bara 19 kr. Luktar sköljmedel om händerna nu :D 


Och den där rutiga klänningen då, ursöt! Testade den idag men tydligen var storleken felmärkt på lappen för det stog en annan storlek i klänningen, då blev jag less o orkade inte testa min storlek. Kanske gör det imorgon.

T.o.m David tyckte den var jättefin! =)

Av jempa - 14 september 2007 17:05

Idag är David sjuk :/ är jag som smittat honom, stackarn! Han har sovit hela dagen, förutom när jag kom hem då han åt lite av den Ben&Jerrys-glass som snälla jag köpt åt han på vägen hem =)

Men nu börjar jag bli hungrig! Idag får det bli pizza! o nu när jag tänker efter så var det et ttag sen vi åt den, ska bli gott :)

Kanske blir en sväng på stan sen om jag orkar, sov iofs en sväng jag med efter jobbet, hehe, men det var skönt!


Ne, nu går jag o kirrar pizzor! Tjabba! 

Av jempa - 13 september 2007 18:50

japp, idag köptes de fina bäddsetet jag hittade på nätet igår! Känns bra! 


Och äääntligen hade Kicks fått in den där lip plumpern som jag velat haft sen i somras, POP´s Bee Stung. Men tydligen så tar dom slut så fort dom får in dom, sa iaf tjejen som jobbade på kicks när jag whine:ade lite över att dom aldrig finns, haha =) (jag har kollat me jämna mellanrum o dom har ALLTID varit slut, beställ in fler ffs..kan man  ju tycka..)

Så mja, man får väl tro henne dårå..  Nu när jag köpte min vart det 2 kvar.

Jag testade både på mig o David (hihi) och jo de funka :D Blev lixom uppsvälld på nå vis! lol =) De sticktes en del men inte så att det var olidligt, o stickningarna går över rätt fort. Vet inte hur länge "svullnaden" håller i sig, men säkert inte så värst länge skulle jag tro.. Aja, en kul grej o testa iallafall! haha


Har haft tvättis idag också, så nu luktar det sköljmedel o fräsch här hemma!

Så nu ska jag sortera tvätten o sen se några "Run´s House"-avsnitt.  

Även den serien finns på mtv.

Av jempa - 12 september 2007 19:10

Detta läckra bäddset ska jag köpa imorgon! O nu när man har dubbelsäng måste man ha två stycken också ju... tänk att man inte förstog hur bra man hade det när man hade en 120is säng med ETT täcke =) haha! Men de kosta bara 129 kr så då blir det billigt o bra! Sånt gillas! =)


Och även att de lär passa fett bra till gardinerna som vi har i sovrummet! 

Av jempa - 12 september 2007 17:38

Yes box, ikväll drar "toppan" igång igen.


Men varför heter det Top Model sthlm? Varför inte Top Model Sweden som det hette förut? Är det bara brudar från sthlm som får vara med (verkar ju konstigt), eller är det för att sthlm är sveriges huvudstad? känns långsökt..

Ingen som har svar på det? 


Gick bra att jobba idag iallafall, fast hostan håller sig kvar :( Den är sketajobbig!! pain in the ass-hosta! 

Av jempa - 11 september 2007 16:32

I min SOLO tidning hittade jag även en lapp om prenumeration. 6 nummer + Grey´s Anatomy-boxen säsong 1 för endast 199 spänn! (+ 55 kr i porto och exp.avgift) så typ 250 kr, men ändå! Helt crazy billigt. Så den ska jag slå till på!

Jag har ju inte sett en enda avsnitt av den serien heller, men alla säger den e sååå bra. Så det känns som en perfekt premie! Me happy!


Imorgon är det back to work som gäller. Är inte fullt frisk, fortfarande lite snuvig och har hosta, men orken är tillbaka! Vilket är väldigt skönt =)

Kanske man ska göra sig en blåbärspaj ikväll? nu när man har ork! 

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards