jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 september 2007

brief

Av jempa - 29 september 2007 14:17

Tog en tripp ner på stan idag (svårt att låta bli när man bor på stan..), shoppade lite jeans =) 2 stycken på Bik Bok. Gillar deras jeans! Sköna och snygga! Köpte ett par mörkblåa som jag redan har fast en liten annan tvätt, och ett par tajtare stuprör. Jag hade presentkort där så fick ett par jeans gratis :) Sånt är najs tycker jag!

Tjejen i kassan var snäll och bjuppade på ett par trosor också. Jag valde dessa i klassisk brief-modell :) Lite kul, man har ju mest string och boxer, och det känns tråååkigt! 

Tog en sväng in på Videomix också, köpte bland annat varsin Ben&Jerrys-glass åt mig och David, blev såklart favoriten Chocolate fudge brownie. Gubben i kassan sa att den sorten är den som säljs bäst. Och det förstår jag, den är grym! 


Sen när jag kom hem tänkte jag vara duktig och gå till skomakaren med mina bruna stövlar som jag köpte på DNA för ett år sedan. Klacken är helt nedgådd så hela stan hör när man är ute o går med dom på. Dålig kod! =)

Men näe minsann, för skomakaren har bara öppet på vardagarna. Snacka om tönt.. Så jag fick gå tebax med mina stövlar..

Får hoppas på att det går att klacka om dom... får kosta vad det kosta vill för jag gillar dom stövlarna! 


 
 
Veronica

Veronica

29 september 2007 17:52

Ja, det var juh dem stövlarna som klacken muppade på för mej oxå. De hade tydligen haft problem me just dem, så jag fick nya klackar att limma fast själv, annars om inte det funkade så vare bara att lämna in dem där sa hon.
Jag hade använt mina kanske 3 ggr innan de var helt väck! Dåligt!

http://ceekay.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards