jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 september 2007

brief

Av jempa - 29 september 2007 14:17

Tog en tripp ner på stan idag (svårt att låta bli när man bor på stan..), shoppade lite jeans =) 2 stycken på Bik Bok. Gillar deras jeans! Sköna och snygga! Köpte ett par mörkblåa som jag redan har fast en liten annan tvätt, och ett par tajtare stuprör. Jag hade presentkort där så fick ett par jeans gratis :) Sånt är najs tycker jag!

Tjejen i kassan var snäll och bjuppade på ett par trosor också. Jag valde dessa i klassisk brief-modell :) Lite kul, man har ju mest string och boxer, och det känns tråååkigt! 

Tog en sväng in på Videomix också, köpte bland annat varsin Ben&Jerrys-glass åt mig och David, blev såklart favoriten Chocolate fudge brownie. Gubben i kassan sa att den sorten är den som säljs bäst. Och det förstår jag, den är grym! 


Sen när jag kom hem tänkte jag vara duktig och gå till skomakaren med mina bruna stövlar som jag köpte på DNA för ett år sedan. Klacken är helt nedgådd så hela stan hör när man är ute o går med dom på. Dålig kod! =)

Men näe minsann, för skomakaren har bara öppet på vardagarna. Snacka om tönt.. Så jag fick gå tebax med mina stövlar..

Får hoppas på att det går att klacka om dom... får kosta vad det kosta vill för jag gillar dom stövlarna! 


 
 
Veronica

Veronica

29 september 2007 17:52

Ja, det var juh dem stövlarna som klacken muppade på för mej oxå. De hade tydligen haft problem me just dem, så jag fick nya klackar att limma fast själv, annars om inte det funkade så vare bara att lämna in dem där sa hon.
Jag hade använt mina kanske 3 ggr innan de var helt väck! Dåligt!

http://ceekay.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se