jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 28 mars 2007

shoppat ;)

Av jempa - 28 mars 2007 16:56

Jahapp, så har man bränt lite pengar då =) Känns bra! hihiBlev ett par jeans från Gina Tricot, tygskor från Lacoste! (Sandra, jag kunde hålla mig ifrån att köpa dom! Tänk om dom tagit slut! haha), och en jättesöt svart klänning med två fickor fram från H&M. Fläcken på bilden är från kameran ifall ni undra =) Bilden va lite jalvkass men syns ju ungefär hur den ser ut. Är en söm under brösten också, o den satt verkligen jättebra! O jag som aldrig trott att jag skulle köpa klänning =) Se hur det kan gå?! Lite jobbigt är det dock att den är en aning genomskinlig, men jag får köra med leggings så tror jag det går bra :) Nu ska jag göra lite makaroner o korv! Middag =) Sen kanske sötisen och jag ska ta en mjukglass på stan, vore gott!

 
 
Emmy

Emmy

29 mars 2007 20:07

Skitfina skor, jag vill ha!!
Hur mycket kostade de?

http://emmyy.blogg.se

 
Ingen bild

lina

17 augusti 2007 12:39

Var har du köpt skorna och hur mycket kostade dom? :) snälla svara!

 
Ingen bild

jempa

17 augusti 2007 15:40

Till Lina: Skorna e köpt på Nilsons, märket är Lacoste och dom kostade 599 kr.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 24 maj 19:01

Vi var på väg att köpa ett skalset på Marketplace, men när det uppdagades att det inte hade gummihällor så struntade vi i det, det kändes ändå ganska avgörande. Men så såg jag att Lager 157 hade erbjudande nu på skalset, 350 spänn! Perfekt ju :) ...

Av jempa - Fredag 22 maj 21:28

Sååå söta kläder så kunde inte låta bli! Kappahl levererar! Den där dressen hade Jason även i somras när han bara var 2-3 månader, så gullig! Så passade på att köpa en ny i hans nuvarande storlek innan han blir för stor för dessa plagg. Men hur...

Av jempa - Tisdag 19 maj 15:12

Igår åkte vi på en liten utflykt till Naturlekplatsen i Övre Bredsand. Hade bara läst om den på Sundsvalls Kommuns fb för två år sedan då den precis blivit klar, oklart om många vet om den egentligen för har annars inte hört om den sen dess. Så ...

Av jempa - Söndag 17 maj 21:22


Söndagkväll igen då, går inte veckorna väldigt fort? Jag börjar redan gruva mig inför att börja jobba igen till hösten :/ Ny chef dessutom gör inte saken bättre. Gruvsamt.. Jag vill vara med Jason jämt!! Hehe :) Men helgen var mysig iaf! Jag och ...

Av jempa - Tisdag 12 maj 15:24

Idag lunchade vi med Pia på Invito! Ääntligen fick vi ses! Vi har ju inte setts pga Corona, tror det e minst 2 månader sen vi sågs. Men eftersom vi alla är friska så passade vi på att ses. Men alltså, på Invito var det proppat med folk! Och det ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se