jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under oktober 2006

Av jempa - 16 oktober 2006 21:02

Hade lust att göra ett litet kollage på lite fina saker =) (ja, jag gillar grått i höst! hihi)Gobitarna kommer ifrån; www.ginatricot.se, www.bianco.se, www.hm.com och www.asos.com =)

Av jempa - 16 oktober 2006 19:54

Hejsan hopsan!JObbat idag dårå, som alla andra vardagar.. Efter jobbet så gick jag o David upp till hans föräldrar på Östermalm. Bjudna på middag =) Vårrullar blev det, tror inte jag ätit det innan men dom smakade heeelt okej! =) Och så blev det kaffe efter maten.Ganska skönt att göra något efter jobbet, o på måndagar e man inte sådär dödstrött heller så då orkar man göra något =)På Onsdag ska vi kanske föja med dom till deras sommarstuga i Gimåfors, vi ska hjälpa dom att dra upp båten =) Vet dock inte om svaga jag kan vara till nån hjälp, men jag kan kolla på! *fniss*Ikväll är det sista "100 höjdare", ganska tråkigt tycker jag eftersom det e ett roligt program.. Menmen, så äre!Nu ska jag kolla om min retur på skinnjackan från HM har blivit registrerad, så kanske man kan få dne i rätt storlek denna vecka! Vore ju kalas!

Av jempa - 15 oktober 2006 18:09

Efter att David jobbat klart (typ vid 11.30), så gick vi o köpte med oss Subway-mackor hem. Gottigt =) Jag orkade bara halva, det e bra för då kan man spara den andra halvan till middag, heheSen vid 16 tiden drog jag till syrran och Diesel o softade lite. Han e bra gosig han! Så söööt =)Vi kollade på några Project Runway avsnitt, sen drog ja hem igen.Kom precis hem o håller på o käkar resten av min macka nu, muums, Steak & cheese med vitlökssås e min favvo från Subway =)Kolla in snyggingen nu!

Av jempa - 15 oktober 2006 10:03

Vaknade till av att David pussade på mig (han ska jobba lite idag), somnade om och vaknade igen vid 09. Hämtade tidningen och läste den i sängen. När jag läst klart den låg jag kvar i sängen och kollade på Sex and the city. Har precis sett klart ett avsnitt, ska nog se ett till =) Sen får det bli en dusch.Kanske man ska ta en promenad senare? Verkar vara skönt höstväder ute.

Av jempa - 14 oktober 2006 23:56

Jag o David såg Click ikväll. Den va bra :) Men väldigt sorglig på slutet! Jag storgrina ungefär, hahaMen den ska ni se tycker jag :)

Av jempa - 14 oktober 2006 16:57

Jag och David for till Huddik idag på Dollarstore o shoppade lite. Fanns inte sådär jättemycket egentligen, eller jo, men mycket "skräp" åxå. Men vi köpte iaf 4 bambu-underlägg, en jultome (jamen, snart jul ju! :D 30 riksdaler, tokbra!), godis (of course). Sen så blev det även sköljmedlel, Ajax o tandkräm o lite sånt. Dom hade faktiskt några snygga panelgardiner åxå, men självklart var alla fina slut :( hade även velat haft en söt gardinkappa till jul i köket (gud va kärring jag låter, haha, känner mig som morsan men va faen, vill ha mysigt ju! hihi), men fanns bara fula gardiner kvar. VARFÖR KÖPER DOM INTE IN MER AV DOM SNYGGA GARDINERNA?! jevvla dålig inköpare må ja säga. DOm vet väl själv va som e snyggt o fult? säkert en gammgubbe som köper in varorna som inte har nån koll.
Jess box! :)
Imorgon ska jag dra till Sol o Pool o kolla upp deras solpriser =)

Av jempa - 13 oktober 2006 23:15

Jobbat idag, blev en grymt lugn dag, iaf på eftermiddagen. Jag o Rosa tog bara en halvtimmes lunch, sne jobbade vi (fredagsstädade = slöstäda, hihi). O sen tog vi fika, sov lite, haha, dödsskönt. Sen så slutade man 14.40 Gick på stan litegranna med syrran idag, var ute efter ett par gråa jeans som inte e så himla stupröriga! Helst med raka ben men hittade inga nånstans :( Sen följde jag med henne hem, sen kom Kia o hennes hund Fia åxå =) Vi kollade på Freaky Friday, och jag kom precis hem. Jättetrött, ska bara vänta på David så blir det sängen sen.Föresten, ska se lite Sex and the city nu tror jag =)Gonatt på er!

Av jempa - 12 oktober 2006 21:49

Grymt snyggt linne från WESC! Finns även i svart. =)

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards