jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 28 september 2006

Har ni saknat mig?!

Av jempa - 28 september 2006 10:49

Nuu har bvi kommit hem från Turkiet! Jag hade skrivit ett jättelångt inlägg men så försvann det ;(Aja, vi klarade oss båda två från både spyor och diaré :D Så de va ju skönt. Ja e lite töntig för ja mådde lite illa nu på flyget hem men det gick över..sköönt :)Ja, vi har haft det grymt bra iaf! Bra väder förutom 1 dag då det regnade o åskade o blixtrade! Men annars har det varit jättevarmt o jätteskönt hav!Får slänga upp lite bilder senare. Men nu kommer en bild på lägenhetshotellet som vi bodde på iaf ;)

 
 
Veronica

Veronica

28 september 2006 10:56

Jaaaaaag har saknat din blogg massor!!!!

http://kompisarna.bloggagratis.se

 
Xarah

Xarah

28 september 2006 11:04

Åh, avis! Skönt att ni klarade er från sjukor o sådär. (:

http://www.krysset.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 9 okt 17:54

Så skönt med förändring! Var till frisören igår, o det var verkligen välbehövligt! :) Klippte en lob, och sen färg o slingor, typ balayage/hairdimension, jag e så nöjd! Gillar ju dom kalla tonerna jag, passar min hudton rätt bra tror jag. ...

Av jempa - Tisdag 28 sept 08:34


Jaa jag vet, har inte bloggat sen i somras, galet!! Tror att anledningen kan vara att jag har känt mig så himla trööött o orkeslös, och illamående också.. Så vad kan anledningen vara till det? ;) Någon som känner igen symptomen? Ja men visst, om...

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se