jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 20 september 2006

Asos-news

Av jempa - 20 september 2006 20:21

Snygga nyheter från Asos. Tycker att kepsen från Golddigga e riktigt najs. =)Ikväll är det Top Model 6! Wie =)Lär nog inte blogga på ett tag nu, om man inte hittar nå bra internetcafe där nere förstås ;) O GRATTIS i förskott Therese ;) Kanske slår en pling imorgon bitti! Puuuss!

 
 
Veronica

Veronica

21 september 2006 00:04

Ja, d var riktigt gott faktiskt!! Kände för att lyxa till det idag :]
Å dom har faktiskt helt okey frulle i Turkiet å! Iaf då när jag var där!
Beställde jackan i måndags, men leveransdatumet låg i mitten av november. Dryyyygt!! Får se om man hinner hitta nån annan innan dess.
Hoppas ni får en toppenresa!! Tag massa kort!
Kram!!

http://kompisarna.bloggagratis.se

 
Tessan

Tessan

21 september 2006 08:37

Åh, snart bär det av!! Jehooo!
Fick ett STOOOOORT paket i morse :D En såndära el-spis (brinnande ved) Jättefin var den, värmde gott! :D Och kanske att jag får fler paket imorgon (eller ikväll) eftersom att det blev så mamma jobba heldag (pga. någon e ledig....) syrrorna till 19.10 resp. ca. 22 och Ragnars mamma hade föräldramöte kl. 19. Så det blir kalasande imorgon ist. :D
Hoppas resan blir superbra och ät mkt av "deras bröd" (Kolla namnet kanske vi kan baka. Hahaha!!!!)
Pösssss & Kraaaaammm

http://Therese.bloggagratis.se

 
Sara

Sara

21 september 2006 14:53

Ja, Thailand är hur vackert som helst! va där en månad i våras, och planerar en månad till i april. Längtar hur mkt som helst! Du skulle bli galen av all billig shopping! Shoppade över 20 kilo sist =)

http://www.salibe.bloggagratis.se

 
Tessan

Tessan

28 september 2006 09:23

Hoho, snart kommer du... (när jag skriver detta) Hur har resan varit??? Krraaaaama

http://Therese.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards