jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2006

Inbakad fläskfilé

Av jempa - 24 augusti 2006 19:39

Jag, David och Linea åt middag idag hos deras farmor. 3 rätters :D Först fick vi som en halv baguett med rostbiff, skinka och köttbullar på. Sedan kom varmrätten; inbakad fläskfilé med sparris och majs och småpotatis och en jättegod sås. Jag blev iofs jättemätt av bara förrätten, hehe, men allt var jättegott! Till efterrätt fick vi fruktsallad och grädde. Sen på det blev det kaffe och kaka :D Vi rullade hem sen. Men det var trevligt och jätteskönt att slippa laga middag. =) Det gillas!

 
 
Tessan

Tessan

24 augusti 2006 20:11

vi fick snöslungan och gräsklipparn om vi städade ur allt :D
idag har vi varit och shoppa kakel och klinkers samt golv *hihi* nu e det nära. Imorgon vid denna tiden är vi husägare å :)

http://therese.bloggagratis.se

 
Tessan

Tessan

24 augusti 2006 20:12

Värsta lyxen med all denna mat :D *lite avis* Fast mina stuvade makkisar och korv var inte heller fy skam..

http://therese.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards