jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2006

Inbakad fläskfilé

Av jempa - 24 augusti 2006 19:39

Jag, David och Linea åt middag idag hos deras farmor. 3 rätters :D Först fick vi som en halv baguett med rostbiff, skinka och köttbullar på. Sedan kom varmrätten; inbakad fläskfilé med sparris och majs och småpotatis och en jättegod sås. Jag blev iofs jättemätt av bara förrätten, hehe, men allt var jättegott! Till efterrätt fick vi fruktsallad och grädde. Sen på det blev det kaffe och kaka :D Vi rullade hem sen. Men det var trevligt och jätteskönt att slippa laga middag. =) Det gillas!

 
 
Tessan

Tessan

24 augusti 2006 20:11

vi fick snöslungan och gräsklipparn om vi städade ur allt :D
idag har vi varit och shoppa kakel och klinkers samt golv *hihi* nu e det nära. Imorgon vid denna tiden är vi husägare å :)

http://therese.bloggagratis.se

 
Tessan

Tessan

24 augusti 2006 20:12

Värsta lyxen med all denna mat :D *lite avis* Fast mina stuvade makkisar och korv var inte heller fy skam..

http://therese.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 9 okt 17:54

Så skönt med förändring! Var till frisören igår, o det var verkligen välbehövligt! :) Klippte en lob, och sen färg o slingor, typ balayage/hairdimension, jag e så nöjd! Gillar ju dom kalla tonerna jag, passar min hudton rätt bra tror jag. ...

Av jempa - Tisdag 28 sept 08:34


Jaa jag vet, har inte bloggat sen i somras, galet!! Tror att anledningen kan vara att jag har känt mig så himla trööött o orkeslös, och illamående också.. Så vad kan anledningen vara till det? ;) Någon som känner igen symptomen? Ja men visst, om...

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se