jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2006

H&M :)

Av jempa - 19 augusti 2006 16:25

Det är ju lite konstigt faktiskt att jag inte har fått H&M´s sommatr/höstkatalog! När man är medlem ska man väl få en katalog automatiskt?aja, jag får nöjja mig med internet, finns ju en del fint :) Men allt som är i katalogen finns väl inte med på internet? Eller?Kanske får ta och beställa en!Jag och David ska snart åka iväg o skjutsa Davids föräldrar till nåt ställe som jag glömt bort vad det heter. Sen ska vi hämta dom igen inatt vid 01-tiden. Kanske blir en film ikväll! O käka sig en liten köttbit o pommes, tror jag :) Gottigt

 
 
Ingen bild

F.............

26 mars 2008 22:18

Ska börja jobba på telia (kundtjänst). Fast bara ett vik till sista augutsi.. (sedan vet man juh inte vad som händer, kanske får mer.. eller inte). Har inte jbbat med det förut så vet inte om det är min grej, men får ju testa iaf!

(skrev här långt bak i din blogg, vill inte att folk ska veta vart jag jobbar). :]

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Av jempa - Måndag 29 aug 21:45

Här passade jag och Jason på att ha en liten picknick i favorit-lekparken medans Leon sov sin lunchvila. Supermysigt. Packade ryggan med vatten, banan och en kexchoklad. Perfekt! Nya kläder från Lindex. Jason har börjat gå in i stl 110 nu så de...

Av jempa - Söndag 21 aug 21:25

Hallå allihopa! Här har det varit lugnt ett tag, bloggsemester kan man säga :) Tänkte köra en liten uppdatering ang Leons utveckling, för nu händer det massvis! Han är fortfarande den gladaste, lilla killen vi mött och det säger alla som trä...

Av jempa - Torsdag 14 juli 18:58

Har ju inte bloggat nåt om min födelsedag. Jag fyllde ju lixom 40 (!!) år! Känns heeelt sjukt att man e så gammal nu haha! Olle (min systerson) hade med det passande ljuset Fuck you?re old, hehe :) Så slänger upp några bilder från dagen. ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se