jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 6 mars 2020

Fredags-shopping!

Av jempa - Fredag 6 mars 22:45

Den här dagen har varit sååå härlig!
Solen har varit framme hela dagen och trots att det har vräkt ner 3 dm snö här dom senaste två dagarna så fick man ändå en hint av vårkänslor idag när det droppade från taken och solen värmde gott i ansiktet.

Direkt efter att Jason vaknat efter sin lunch-tupplur så drog vi in till stan :) Jag hade verkligen längtat hela morgonen efter den här promenaden.

Inne i stan så blev det en del shopping:

En ny rygga, tänker att den blir praktisk att ha till babysimmet bl.a Då man behöver ha armarna fria för att bära Jason, hatar att kånka skötväskan o den glider av axeln osv osv.
Den här ryggsäcken hade smarta fack också, perfekt att ha blöjor i ett o handdukar o badkläder i ett annat. O en flaska på sidan, som gjord för babysim ;)

Denna setting-sprayen från Mac är en favorit! Jag har dock bara haft orginalet, utan någon speciell doft, men nu ska jag testa Coconut. Jag borde inte bli besviken eftersom jag ju älskar kokos. Ska testa den imorgon, taggad! :)

Nya strumpor till Jason! Från Kappahl.

Blev även nya pyjamaser till Jason därifrån. Dom har 3 för 2 på barnkläder så då passar man på! Tyckte dessa prints var söta. Camo-settet har han haft i alla storlekar, går inte att sluta med de ju, så tuffa :)

Ja, det var nästan all shopping de.
Blev även Kestine, Alvedon och trosor :) inte lika kul att visa dock. Cubus har 5 trosor för 199 kr, riktigt bra ju!

Aja, nu ska jag sova! Kram o natti på er!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 29 mars 22:02

Igår var jag, syrran och hennes pojkvän ut till Birsta. Jag köpte en del prylar på Jysk till balkongerna. Bland annat lite konstgräs och krukor till dessa. Skulle spana efter ett caféset att ha på framsidan men hittade inget jag verkligen gillade....

Av jempa - Torsdag 26 mars 07:35

Igår var vi på Rusta för att framförallt spana efter lite konstväxter att ha på balkongerna, men vi hittade tyvärr inga som föll oss i smaken. Däremot hittade vi denna korg som funkar för utomhusbruk, och tre vita filtar som blir bra till utemöbl...

Av jempa - Måndag 23 mars 06:38


Jason var så söt i jackan! O huvan var lixom som en mössa ju, satt kanonbra! Gullongen! ...

Av jempa - Söndag 22 mars 22:03

Igår checkade jag in på Clarion Hotell. Ensam! För att få sova en hel natt, inklusive sovmorgon! Och det var värt varenda krona! Jeklar vad skönt det var, haha :) Och jag såg två filmer: Long shot och The hustle. Bägge två var bra så ingen bortka...

Av jempa - Onsdag 18 mars 20:48

Solen kom fram på eftermiddagen så jag och Jasse passade på att komma ut lite, efter några dagar inomhus med förkylning. Der var superskönt att få lite luft och jag är ganska säker på att Jason tyckte samma. Han såg ut att njuta och var på strål...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2020
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se