jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 4 mars 2020

Snart babysim!

Av jempa - Onsdag 4 mars 21:29

Lillkillen våran, som älskar att bada!

Idag blev han SÅ arg när jag tog upp han ur badbaljan, han ville minsann bada mera. Sötisen! Och så fort man sätter ner han i baljan så plaskar han :) Man blir helt nerskvätten själv också.

Imorgon ska vi på infomöte på badhuset inför babysim som startar igång nästa vecka :)
Vi läängtar! Jag hoppas att Jason kommer gilla det!
Vi har försökt hunnit få plats tidigare gånger då dom släppt platser men aldrig hunnit, men den här gången så lyckades vi :)

Det är verkligen superpoppis med babysim här så inom 5 minuter så är alla platser tagna.

Verkligen tur vi hann med det denna gång, för nu är han ju 10 månader, o verkar som bebisarna får vara "cirka 11 månader" (står så på hemsidan) som äldst när dom startar nybörjarkursen.

Mysigt ska det bli iaf! Detta är något som vi alla tre ser fram emot, mja, iaf jag o David. Jason förstår ju inte vad han ska få va me om till veckan ;) Spännande blir det!

Har ni gått babysim? Vad tyckte ni?

 
 
Amisa

Amisa

Onsdag 4 mars 22:40

Jag gick på babysim med min dotter och det var jättemysigt! Nyfödda har en reflex som gör att dom stänger luftstrupen då dom får vätska i munnen, den växer senare bort men man kan ju träna dom på att dyka under vattnet ändå. Man får förbereda dom lite på dyket, så dom inte blir alltför överrumplade.

http://min-inre-vagvisare.bloggagratis.se

jempa

Torsdag 5 mars 20:41

Ja det verkar vara så mysigt! :)
Ja exakt, har hört om den reflexen. Här på badet vi ska gå på kommer alla bebisar träna på att hålla andan, oavsett ålder, så där förlitar dom sig inte på reflexen, vilket är bra ju :) Ska bli kul!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 29 mars 22:02

Igår var jag, syrran och hennes pojkvän ut till Birsta. Jag köpte en del prylar på Jysk till balkongerna. Bland annat lite konstgräs och krukor till dessa. Skulle spana efter ett caféset att ha på framsidan men hittade inget jag verkligen gillade....

Av jempa - Torsdag 26 mars 07:35

Igår var vi på Rusta för att framförallt spana efter lite konstväxter att ha på balkongerna, men vi hittade tyvärr inga som föll oss i smaken. Däremot hittade vi denna korg som funkar för utomhusbruk, och tre vita filtar som blir bra till utemöbl...

Av jempa - Måndag 23 mars 06:38


Jason var så söt i jackan! O huvan var lixom som en mössa ju, satt kanonbra! Gullongen! ...

Av jempa - Söndag 22 mars 22:03

Igår checkade jag in på Clarion Hotell. Ensam! För att få sova en hel natt, inklusive sovmorgon! Och det var värt varenda krona! Jeklar vad skönt det var, haha :) Och jag såg två filmer: Long shot och The hustle. Bägge två var bra så ingen bortka...

Av jempa - Onsdag 18 mars 20:48

Solen kom fram på eftermiddagen så jag och Jasse passade på att komma ut lite, efter några dagar inomhus med förkylning. Der var superskönt att få lite luft och jag är ganska säker på att Jason tyckte samma. Han såg ut att njuta och var på strål...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2020
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se