jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 4 februari 2014

Justin T

Av jempa - 4 februari 2014 20:04

 

Ja, då var det bestämt! I Maj ska jag och sis åka ner till Stockholm för att se Justin Timberlake! Det blir kul deh! Och så ser jag fram emot Grönan också :D nu när jag blivit stortjej o vågar åka en del attraktioner, haha! Om vi hinner med det förstås, men det hoppas vi! Om vi tar flyget ner så sparar vi mycket tid. Hem blir det tåget iallafall, smidigast så eftersom vi tänkt bo nära Cityterminalen.

Men det enda vi bokat hittills är Justins biljetter, så ska vi fixa resten lite senare.

 
 
Ingen bild

Pia

4 februari 2014 20:16

Men gud vad roligt!! Duktig du är på att boka in saker och se framemot :) Mycket bra för själen tror jag :)

jempa

4 februari 2014 21:47

Ja det ska bli kul! Syrran som tjatat med mig den här gången :) Men jag tror också att det är viktigt att ha en del att se fram emot!

 
Sis

Sis

5 februari 2014 05:07

Wihoooo, vi kommer ha det sååå mysigt :)

http://Stallsoder.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido