jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 28 maj 2012

tråkigt..

Av jempa - 28 maj 2012 21:42


Jag vaknade imorse och kände direkt att det var något som gjorde mig lite deppig, låg lixom.. funderade på vad det berodde på och kom ju på det hemska igen, lilla Driva. Vet inte om jag drömde om henne inatt och att drömmen lixom hängde kvar sådär på morgonen några timmar.. usch :/


mm.. dagen har väl rullat på, inte hänt något speciellt.. var ute på lite geocaching efter jobbet men det gick inge vidare, vi måste tillbaks en annan dag och fortsätta.


Allt känns tråkigt idag.. lika bra att gå och lägga sig!


Kram på er, och ta hand om varandra och era husdjur!

 
 
Ingen bild

Sandy

29 maj 2012 09:14

Fina fina Driva! :(

 
Ingen bild

Svägerskan,

26 juli 2012 22:02

Jag gråter fortfarande för jag saknar henne så. men det konstiga är att ända sen jag såg henne i ögonen första gången så visste jag att jag inte skulle få behålla henne. Hon var för fin liksom. Vila i frid, du som gjorde mitt hjärta mjukt igen, <3/ All kärlek som finns till dej, från din "Människo-Mamma".

jempa

26 juli 2012 22:21

åh vad fint skrivet!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 9 okt 17:54

Så skönt med förändring! Var till frisören igår, o det var verkligen välbehövligt! :) Klippte en lob, och sen färg o slingor, typ balayage/hairdimension, jag e så nöjd! Gillar ju dom kalla tonerna jag, passar min hudton rätt bra tror jag. ...

Av jempa - Tisdag 28 sept 08:34


Jaa jag vet, har inte bloggat sen i somras, galet!! Tror att anledningen kan vara att jag har känt mig så himla trööött o orkeslös, och illamående också.. Så vad kan anledningen vara till det? ;) Någon som känner igen symptomen? Ja men visst, om...

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se