jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 4 februari 2012

Mitt Gucci-köp!

Av jempa - 4 februari 2012 18:28

 


Okej, när ni ser storleken på "påsen" så tror ni kanske att jag köpt en väska eller så. Men nej, det har jag tyvärr inte :) Däremot hade jag lite tur när tjejen jag handlar av säger att dom mindre påsarna är slut och frågar oroväckande ifall jag möjligtvis kan tänka mig en stor påse istället :) "well, ok, it's fine" fick jag ur mig, haha, fast inombords fnissade jag lite och David sa "ja men ojdå vilken otur du hade då som fick en stoor påse!" ;)


Okej, det blev iallafall den här snygga saken som jag köpte, i precis den färgen jag ville ha och allt! Den sitter perfekt på lillhuvvet mitt och jag är riktigt, riktigt nöjd :) Ska slita den med hälsan!


     

 
 
Ingen bild

Sandy

4 februari 2012 19:14

Jättesnygg! Kul att du fick en stor påse också, sånt gillas!
Puss

 
Ingen bild

Thappani

5 februari 2012 12:09

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhåhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhåhhhhhhhhhhhååååååååååååååååå

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido