jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 19 april 2010

Av jempa - 19 april 2010 22:38

Jag vill på IKEA! Har kommit på en del saker som vi faktiskt skulle behöva =) Och en del mindre növändiga saker förstås!


Det känns som att det var länge sen jag var på IKEA i lugn o ro istället för att bara stressa in o ta det enda man ska ha, typ 2 kuddar och batterier medans David står o trampar, typ! =) Ni tjejer fattar vad jag menar va?

Jag vill dit o kika på allt möjligt i lugn o ro! Utan genvägarna! ;)


Av jempa - 19 april 2010 19:36

 


En ny favorit bland bilarna! Riktigt goda tycker jag, påminner om däcken!

Av jempa - 19 april 2010 18:22

 


Hämtade precis ut ett paket från Glamour (shit vad det blåser btw!), hade glömt bort vad det va för premie jag skulle få. Så jag blev ju glatt överraskad när jag såg att det var dessa flarror från Body Shops nya serie :) luktar ju jättegott!   *tack tack*

Av jempa - 19 april 2010 17:00

    

Nästan allt jag har på mig är nyshoppat från Sthlm =) Cool tischa va? Men den är militärgrön o inte typ brun som det ser ut som på bilden, skumt ljus i hallen..

Av jempa - 19 april 2010 16:02

Nu ska vi se om jag kan lyckas skriva ihop litegrann från helgen.


Jag kom ju ner på fredagen vid 12.30 Gick på tjottan på Cityterminalen o fixade mitt SL-kort medans jag väntade på Sandy. Letade även upp en sån där box som jag tänkte lägga in min weekendbag i medans vi skulle gå på stan. Orka bära?! Typ NEJ!

När vi fixat in min väska så tog vi en sväng på stan. Hittade ett par solglajjer på H&M, fick även en komplimang av tjejen i kassan att min sjal var så fin =) Kul! Stockholmare är duktigare på att ge komplimanger sådär spontant än vi torrisar här uppe.

Efter nån timma blev vi hungriga, blev lunch på Kulturhuset. Grym utsikt över plattan o alla pundare ;)

Vi käkade ceasar-sallad, godare än vad den såg ut att vara! =)


 

Jag o den fina sjalen på Kulturhuset ;)


 

Söta Sandy! BFF!


 

Riktigt god sallad!


Efter stan åkte vi hem till Sandra, köpte med oss lite snax o pizza på vägen hem. Här skulle det minsann svålas! :D Hyrde en film också, en riktigt dålig en visade det sig, haha


 

Gott!


 

Också gott ;)


 

Sandra hittade den här snygga hoodien på Carlings!


 

Den dåliga filmen.


Efter vi sett på filmen så vart vi så himla trötta! Jag tror att vi somnade 22.45 typ, och vi klev upp vid 10 på lördagsmorgonen. Sov ju nästan 12 timmar, haha! Skönt iaf!

Sandra bjöd på en riktig pang-frukost! O så himla fint dukat också med servetter o tända ljus :D Snacka om att bli bortskämd!


 

Sandras fina sovrum o den fina kudden från H&M!


 

Ni förstår vad jag menar va? Smoothies o cappuchinos dessutom, en perfekt start på en shoppingdag! :)


Sen tog vi tuben till Stureplan för lite shopping. Gick på Zara i Sturegallerian, jag shoppade två (!!) par jeans. Det har jag aldrig gjort i hela mitt liv! Alltså, två par jeans at the same time. Men jag gillade dom båda, o eftersom Zaras jeans inte e så dyra var det inte så mycket att fundera över =)

När vi vandrat runt lite där bland bratzen så blev vi hungriga, det fick bli Fridays. Grymt god mat! Sandra åt pasta och jag tog en burgare med blue cheese-dip! *smaskigt!*


  

Fina Sandra på väg ner till tuben.


 

Waiting for the tub =)


 

Den grymma burgaren!


 

Shoppade en nitsjal på VILA.


 

Mysig kofta!


 

Jeansen från ZARA.


 

En enkel tunika/klänning.


Och när stan stängde så for vi ut till Kista-gallerian som har öppet enda till klockan 21 varje dag. Haha, japp =) crazy! o mycket folk var det där också, hua. Har dom inget annat för sig en lördagkväll?? *host*

När vi kom hem hyrde vi ännu en dålig film, Sandra Bullocks sämsta film tror jag? Jag tror vi däckade typ samma tid den här kvällen, kanske lite senare.

 

Dålig!


Fick en lika god frukost på söndagen och en latte innan vi drog in mot stan. Jag skulle ju åka hem med bussen klockan 14, så vi bestämde oss för att chilla den sista tiden och tog en fika på Åhléns terrass. Himla fint väder, jättemysigt! Sorgligt att åka hem :/ Men får snart träffa min BFF igen, i Maj tror jag? Blir bra deh! =)


 

God!


 

Fikar på Åhléns innan hemgång! Blåsigt men varmt o soligt!


Ja, det var min häärliga helg i Stockholm! Tack Sandy för allt! <3

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards