jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under oktober 2009

Av jempa - 24 oktober 2009 15:43

 

Vi var på Mediamarkt idag och kikade på datorer och sånt. Det var världens drag där! Haha, dom spelade jättehög musik vid entren och även ute vid parkeringarna. Inne i butiken spelade Markus Fagervall =) Dom hade nån Oktoberfest tydligen så det var en del erbjudanden.

Jag köpte en extern hårddisk på 1 tb (ja, massa utrymme ju, =1000 gb) för 666 kr. Bra det!


Sen tog vi mAx på vägen hem =)

Av jempa - 24 oktober 2009 10:51

   

Mamma har stickat jättemysiga strumpor till mig! Snällt :) Myser runt i dom nu innan jag ska ställa mig i duschen.


Jag och Hasselhoff ska ut till Birsta, ska kika på dator bl.a


Av jempa - 23 oktober 2009 22:26

 

Jag är ruskigt sugen på en sony vaio. Och vit ska den va!


Såg ni Idol ikväll då? Det gjorde jag, diggar Tove som vanligt, hon är skitcool! Men det kanske inte var hennes bästa framträdande ikväll, men hon är ändå bäst =) Jag hoppas Nicklas får åka hem.. ska kolla nu föresten för nu börjar det ju igen!

Av jempa - 23 oktober 2009 15:13

The Logo. Riktigt bra låt!


Kan ju meddela er att om ni är ett fan (eller vill bli) av The Confusions så kommer jag förmodligen i helgen att lotta ut några biljetter till deras Releaseparty som är på Våningen här i Sundsvall den 6e november. Riktigt heta biljetter jag har fått tag på med andra ord ;) Så håll utkik här i bloggen under helgen vetja!Av jempa - 23 oktober 2009 11:50

Jaa, det är äntligen Fredag! wiiee =) har lunch på jobbet nu så det är inte många timmar kvar innan man kan röra sig hemöver. Jepp, ska faktiskt gå hem idag hade jag tänkt, känner man sig lite nyttig =)

 

Idol ikväll också! Jag hejjar som vanligt på Tove!

Av jempa - 22 oktober 2009 18:25

   
 

Dessa fina armband finns att köpa på Chicy. 189 kr/styck


Av jempa - 22 oktober 2009 18:18

 


*tipsar* Ni vet kändisfrisören Bobby, ja han med putläpparna. Han har ett eget hårproduktsmärke nu, som kanske kan vara värt att prova. Kostar runt 60-70 kr för varje produkt så det är inte speciellt dyrt.


Själv så har jag ju mina megaflaskor med schampo och balsam från TIGI som förmodligen kommer räcka nästa år, också ;)

Men ni som behöver nytt kan ju testa Bobbys =) Ett litet tips bah!

Av jempa - 21 oktober 2009 19:57

   

Trivs bättre och bättre i mitt nya bruna hår =) 


Hittade ingenting på Birsta City. Syrran köpte gardiner och lite pyssel från Panduro. Vi kikade på Gina Tricot också men tillåme därifrån gick jag tomhänt (!) =)


Nu måste jag fortsätta fixa mat i mitt cafe på  Facebook! Kommer ju kunder hela tiden som vill ha mat och snacka om  att det blir stressigt! Gäller ju att ha mat att servera hela tiden också.. :S


Och nu bonde!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido