jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2008

IKEA 2009

Av jempa - 19 augusti 2008 18:26

                     

Idag fick jag IKEA katalogen, roligt värst! =) Ska kika i den senare.. för vet ni vad jag ska göra nu?! Jo, jag ska se första avsnittet av den 4e säsongen av The Hills! Yeaaah!

Och ostmackor + oboy blire till ;) Inte dumt alls!

 
 
glee

glee

19 augusti 2008 20:46

vaaaa.. var det idag? på mtv?
attans! :(

http://glee3000.blogspot.com

 
acca

acca

19 augusti 2008 21:01

de där ska väl tom stå med i nått av protokollen från samverkan tror jag så de ska alla ju ha läst.sen är de ju så att man har eget ansvar oxå å ha koll,men som du säger man litar på att de vet.tack vare att en i våran grupp kom på de där så kollade vi mer..annars hade de inte blivit nått...inget man direkt tänker på...tycker absolut vi ska ses nått snart!!nu ska jag snart sova...börjar 6imorron så vi slipper åka tillbaka å jobba...lät som de kunde ta till 3im.kram

http://www.acccca.blogg.se

 
Ingen bild

glee

19 augusti 2008 21:11

Åh, tack för svaret! Gud vad kul, ska kolla direkt :D

 
Ingen bild

Tessa

19 augusti 2008 21:17

Då kan vi prem boka in det då vore trevligt. Iofs, inte så lång tid.. men kan ju bli najs ändå. Om du inte kommer på att göra något annat på din trevliga lediga dag.. Isf. kan det ju kännas rätt drygt att boka in ett kort möte lixom.. (jag förstå)

Pössa!
*håller tummisarna för att det är sant* ;)

 
Ingen bild

Sandra

19 augusti 2008 21:28

Åh, jag vill också haaa! Men du brukar få katalogerna någon dag innan mej :-) Puss söta du!

 
acca

acca

19 augusti 2008 21:41

sov gott du med! har ni pratat med dem nått nu efter helgen då?å hört vad de säger?tycker itne de ska ha nån betydelse om hur många timmar...de handlar ju om dagar...

http://www.acccca.blogg.se

 
Acca

Acca

20 augusti 2008 15:28

hehe ja vi får väl se vad de blir,kan säga till janne då att han inte behöver va med utan att du är det :P ne det har inget med timmarna att göra.tycker verkligen ni ska ta tag i det där!Ring å prata med leif på facket....du kan få hans mobil nummer så kan ni höra med han,eftersom jag inte vet vad som sagts eller gjorts....kul å ses idag! kan ju ta en dejt till veckan!?!?! kraaaaam

http://www.acccca.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Av jempa - Måndag 29 aug 21:45

Här passade jag och Jason på att ha en liten picknick i favorit-lekparken medans Leon sov sin lunchvila. Supermysigt. Packade ryggan med vatten, banan och en kexchoklad. Perfekt! Nya kläder från Lindex. Jason har börjat gå in i stl 110 nu så de...

Av jempa - Söndag 21 aug 21:25

Hallå allihopa! Här har det varit lugnt ett tag, bloggsemester kan man säga :) Tänkte köra en liten uppdatering ang Leons utveckling, för nu händer det massvis! Han är fortfarande den gladaste, lilla killen vi mött och det säger alla som trä...

Av jempa - Torsdag 14 juli 18:58

Har ju inte bloggat nåt om min födelsedag. Jag fyllde ju lixom 40 (!!) år! Känns heeelt sjukt att man e så gammal nu haha! Olle (min systerson) hade med det passande ljuset Fuck you?re old, hehe :) Så slänger upp några bilder från dagen. ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se