jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2008

ett köp!

Av jempa - 19 augusti 2008 16:54

                  

Det fick bli bruna =) Det blev ett rätt enkelt val eftersom dom svarta var slut i min storlek, hehe.. Men visst är dom fina?!


Men jag ska gå lite i dom och känna så att dom känns helt rätt. (Dom kostade ju ändå 800 pix)


 
 
acca

acca

19 augusti 2008 18:26

ja men du har väl jobbat både lör och sön?då har du ju inte fått nån sammanhängande ledighet....annat om du jobbat bara 1 dag på helgen...då blir de inte för många dagar som de blir nu när du jobbat hela...men de där skulle ni pratat om innan...och sen inte ställt upp på hela helgen om ni inte fått nån ledig dag!alla i vår grupp som gått ut på helgen nu när de fattades en tjänst har fått tillbaka 1 oskriven dag då.som man kan ta ist. för sem.de kan ju inte lägga in en dag i systemet bara...så vi löste de så.imorron då ses vi!kram

http://www.acccca.blogg.se

 
Ingen bild

sara

19 augusti 2008 18:43

vart har du köpt skorna?

 
Ingen bild

jempa

19 augusti 2008 18:53

svar till sara: Din Sko

 
Ingen bild

Sandra

19 augusti 2008 21:27

Jättefina! Bra köp! Puss

 
Louise

Louise

19 augusti 2008 21:35

Jag har helt glömt att kika i IKEA-katalogen! :O Får ta och göra det innan jag lägger mig!

Jag har upptäckt en ny modecommunity som heter
FashionWay, du kan bli medlem genom den här
länken http://www.fashionway.se/home/register.php?tipsa=1925

Här kan du surfa runt bland mer än 4600 modebutiker, se senaste utbud och erbjudande från modebranschen. Bli medlem i Sveriges modecommunity och visa dina outfits bilder, ladda upp korta modefilmer, diskutera allt om trender i forumet och ansluta din blogg för att synas inför tusentals besökare.

Trevlig kväll!

http://thailandssol.blogg.se

 
Veronica

Veronica

19 augusti 2008 21:56

Mycket snygga ;]

http://ceekay.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Av jempa - Måndag 29 aug 21:45

Här passade jag och Jason på att ha en liten picknick i favorit-lekparken medans Leon sov sin lunchvila. Supermysigt. Packade ryggan med vatten, banan och en kexchoklad. Perfekt! Nya kläder från Lindex. Jason har börjat gå in i stl 110 nu så de...

Av jempa - Söndag 21 aug 21:25

Hallå allihopa! Här har det varit lugnt ett tag, bloggsemester kan man säga :) Tänkte köra en liten uppdatering ang Leons utveckling, för nu händer det massvis! Han är fortfarande den gladaste, lilla killen vi mött och det säger alla som trä...

Av jempa - Torsdag 14 juli 18:58

Har ju inte bloggat nåt om min födelsedag. Jag fyllde ju lixom 40 (!!) år! Känns heeelt sjukt att man e så gammal nu haha! Olle (min systerson) hade med det passande ljuset Fuck you?re old, hehe :) Så slänger upp några bilder från dagen. ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se