jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2008

En Fun-bag till 26-åringen

Av jempa - 12 augusti 2008 18:39

                      

Syster ringde när hon var på Sibylla och frågade om hon kunde käka hemma hos oss innan hon går hem, så de va klart hon fick. Hon undrade även om ja ville ha nåt därifrån, så eftersom jag ätit några skorpor (orka inte gö nå mat, hehe) till middag så tänkte jag att de kunde nog va bra o äta nåt "riktigt", fast jag var inte så hungrig. Så det fick bli en FunBag =)

Hon i kassan frågade syrran:

-Vad är det för ålder på Fun-boxen?

-Ja, 26, sa syster.

Hon i kassan tittade upp o var tyst i 2 sekunder (de e sant!) sen skrattade hon. Hon frågade om det skulle va såpbubblor eller simglasögon i boxen, jag fick såpbubblor ;) Det tyckte jag var ett bra val! Snacka om retro :D


 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

13 augusti 2008 10:24

Åhh gott!
Puss

http://lifebysandy.blogg.se

 
Ingen bild

razor

14 augusti 2008 09:56

jag kunde blåsa mycket större bubblor än dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 12 aug 23:11


Måste ju dela med mig av några blandade bilder från denna charmiga stad! :) ...

Av jempa - Lördag 12 aug 23:02


Hej från Palma! :) Ja, vi åkte hit i onsdags. Kom fram runt 19 till hotellet. Vi bor på Innside Palma Bosque, ett fräscht och nyrenoverat hotell som ligger ungefär 20 minuters promenad från stadskärnan. Lite pics: Idag har vi slappat på takte...

Av jempa - Lördag 5 aug 19:37


Allright! Här har vi då månadens Glossybox. En helt okej box måste jag säga, det mesta kommer nog komma till riktig användning denna gång. Tummen upp! Läppenna, Rodial. En krämig läppenna med vitamin E. Detta är alltså inte en läpp-penna, utan ...

Av jempa - Onsdag 2 aug 23:09


Sån mysig dag! Davids födelsedag och våran bröllopsdag. Tydligen firar vi Fruktbröllop i år, 4 år sen Vegas :) David fick sneakers och en LV plånbok av mig, ah just det, ett par badbrallor också, camomönstrade från h&m, skitsnygga! Kanske kan ...

Av jempa - Måndag 31 juli 10:01


Okej, här får ni se allt jag shoppade på Gekås, eller egentligen inte riktigt allt. Har skippat underkläderna, sockor och typ baslinnen som inte är så roligt att se. Säkert nåt mer jag missat också. Roligt har vi haft det iallafall! Och gjort många f...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se