jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2008

En Fun-bag till 26-åringen

Av jempa - 12 augusti 2008 18:39

                      

Syster ringde när hon var på Sibylla och frågade om hon kunde käka hemma hos oss innan hon går hem, så de va klart hon fick. Hon undrade även om ja ville ha nåt därifrån, så eftersom jag ätit några skorpor (orka inte gö nå mat, hehe) till middag så tänkte jag att de kunde nog va bra o äta nåt "riktigt", fast jag var inte så hungrig. Så det fick bli en FunBag =)

Hon i kassan frågade syrran:

-Vad är det för ålder på Fun-boxen?

-Ja, 26, sa syster.

Hon i kassan tittade upp o var tyst i 2 sekunder (de e sant!) sen skrattade hon. Hon frågade om det skulle va såpbubblor eller simglasögon i boxen, jag fick såpbubblor ;) Det tyckte jag var ett bra val! Snacka om retro :D


 
 
Sandra

Sandra

13 augusti 2008 10:24

Åhh gott!
Puss

http://lifebysandy.blogg.se

 
Ingen bild

razor

14 augusti 2008 09:56

jag kunde blåsa mycket större bubblor än dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 3 dec 17:05

Köpte den här mysiga nattskjortan i flanell idag. Jag och A-C var på stan och det var hon som hittade den, precis min stil åxå ju :) Vi hade det så mysigt på stan! Vi strosade i typ 3 (!!) timmar och tog en fika på Waynes. Provade deras jul-latte,...

Av jempa - Lördag 18 nov 10:15


Nu när vårat vardagsrum har blivit ommålat så måste man ju skaffa sig lite nya gardiner osv :) Sammets-gardiner it is! Vita. Tror det kan bli bra, hoppas det iaf! Och två vita sammetskuddar till soffan. Slog till på en vit kruka också, har spana...

Av jempa - Fredag 17 nov 18:05


Blev apless på mitt ljusa hår och kände för en förändring. Syrran hjälpte mig att färga hela huvvet i en guldbrun färg. När man går från blond till brunett är det viktigt att det är lite röda pigment i den bruna färgen, annars finns risken att det...

Av jempa - Söndag 5 nov 17:58


Det blev färgen Silverpil! Och vi är så nöjda med den färgen! Blev en otrolig skillnad i hela rummet. Vi har ändrat om lite, och passat på att rensat bort en massa onödiga kablar som har varit kvar sen vi hade projektor. Rensat bort en del annat o...

Av jempa - Lördag 14 okt 17:11

Fjäder eller Silverpil...   Ne alltså det här var ju inte alls lätt! I inlägget nedan låter det ju som att det var bestämt o klart, och det var det ju egentligen också, tills jag nog ändå tyckte att vi skulle ha en liiiite mörkare grå nyans än...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se