jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2008

En Fun-bag till 26-åringen

Av jempa - 12 augusti 2008 18:39

                      

Syster ringde när hon var på Sibylla och frågade om hon kunde käka hemma hos oss innan hon går hem, så de va klart hon fick. Hon undrade även om ja ville ha nåt därifrån, så eftersom jag ätit några skorpor (orka inte gö nå mat, hehe) till middag så tänkte jag att de kunde nog va bra o äta nåt "riktigt", fast jag var inte så hungrig. Så det fick bli en FunBag =)

Hon i kassan frågade syrran:

-Vad är det för ålder på Fun-boxen?

-Ja, 26, sa syster.

Hon i kassan tittade upp o var tyst i 2 sekunder (de e sant!) sen skrattade hon. Hon frågade om det skulle va såpbubblor eller simglasögon i boxen, jag fick såpbubblor ;) Det tyckte jag var ett bra val! Snacka om retro :D


 
 
Sandra

Sandra

13 augusti 2008 10:24

Åhh gott!
Puss

http://lifebysandy.blogg.se

 
Ingen bild

razor

14 augusti 2008 09:56

jag kunde blåsa mycket större bubblor än dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 14 okt 17:11


Fjäder eller Silverpil...   Ne alltså det här var ju inte alls lätt! I inlägget nedan låter det ju som att det var bestämt o klart, och det var det ju egentligen också, tills jag nog ändå tyckte att vi skulle ha en liiiite mörkare grå nyans än...

Av jempa - Fredag 13 okt 21:29


      Yeay! Äntligen! Vi ska få vårat vardagsrum ommålat, och ingen är gladare än jag! :D Jag har tillbringat kvällen till att försöka hitta den bästa gråa nyanser, och har förstått att dom lite mörkare gråa färgerna lätt kan dra åt det blåa-l...

Av jempa - Fredag 6 okt 16:41


Idag har jag varit ledig, så himla värt och skönt! Jag, mamma o pappa for ut till Rusta på förmiddagen. Jag hittade oväntat mkt bra saker faktiskt. Bl.a detta här ovan; mjukissockor (29 spänn!), en "indianmatta" som vi ska ha i hallen, och choklad...

Av jempa - Måndag 2 okt 20:38


Ikväll var jag och mamma på Bioklubbens medlemskväll, dvs det bjöds på popcorn, läsk och inte minst förhandsvisning av filmen En jävla cirkus. Den var bra! Sån där mysig feelgood-film. Så jag har haft en kanonbra kväll! ...

Av jempa - Söndag 1 okt 09:13


Godmorgon alla fina! Omg, två inlägg två dagar på raken, hur bra?! :) det är roligare att blogga nu efter att David fixade min bärbara, nu går den som smort igen!   Igår var en jättehärlig dag! Jag och Sandra kickade igång dagen med en tur til...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se