jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 31 maj 2020

Mysig morsdag!

Av jempa - 31 maj 2020 22:04

Har ni haft en bra dag? Det har jag! Och vädret har verkligen varit på topp!

Detta superfina halsband fick jag imorse av David o Jason i morsdagspresent! SÅ FINT!! Jag älskar det! :)

Sen gjorde jag mig i ordning för att hämta upp syrran o mamma för att åka o fira henne. Det fick bli denna sköna klänning idag.

Hit åkte vi - Selånger pilgrimscenter :) det var första gången vi var dit (jag har varit där på studiebesök med Kultur & Fritid men det var väldigt kort).
Ser ni hästarna till höger? Jag blir alltid så himla ridsugen när jag ser folk rida!! Borde ta tag i ridningen känner jag!
Någon som behöver en medryttare så hojta vetja! :)

Men det var mysigt o sitta ute o fika där.
Vi åt våfflor med creme Fraiche, rödlök o räkor. Och efteråt blev det kaffe o chokladruta. Så gott allting!

Det var verkligen en riktigt mysig morsdag! Hoppas o tror att även mami var nöjd med dagen <3

 
 
Ingen bild

Mami

Fredag 12 feb 17:18

Tack för en kanondag. Goda våfflor och kanonvarm dag. :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 9 maj 20:26

Jasses garderob har typ samma färgskala som min: för mycket mörkt! Den måste innehålla mer färg, så nu har vi klickat hem lite nytt från NAKD Kids (ny kollektion!), H&M och Lindex. Börjar med NAKD: Beställde ljusblå sweatshirt och ljusblå b...

Av jempa - Söndag 9 maj 13:06


Hotellkänsla! Dessa påslakan är så jevulskt lena å sköna! Känns exakt som hotellets sängkläder. Och vitt, kanske tråkigt? men samtidigt fräscht! Var på Jysk idag och köpte nya täcken. Dom vi har är 200cm i längd så ny blev det nya som är 210cm i...

Av jempa - Torsdag 6 maj 19:28

Fick tips av min fiiiina vän Elin att Polarn o Pyret har 20% på allting idag, då får en ju ta o passa på! Så jag slog till på deras toppsäljare; vindfleecen! :) Fick bli denna färg, tror den kan passa Jason bra! :) Jasons regnoverall börjar bl...

Av jempa - Tisdag 4 maj 11:46

Jason fyllde TVÅ år i söndags, så galet att han redan funnits med oss i två år, fattar det inte! Så i helgen hade vi tänkt att fira med ett litet minikalas, med ballonger, tårta o cupcakes. Så blev det inte... Istället låg vi alla med magsjuka! B...

Av jempa - Onsdag 28 april 13:05

Att jag o David ens fick upp listerna i taket, bara det lixom?! :) Världens mest ohändiga personer, haha! Får alltid lite lätt ångest när nånting ska spikas/borras/skruvas fast i väggar o tak här hemma, man vill ju inte få ett fult hål i väggen av ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se