jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 maj 2020

Träff med Pia, äntligen! Och fyndat på Åhlens :)

Av jempa - 12 maj 2020 15:24

Idag lunchade vi med Pia på Invito! Ääntligen fick vi ses! Vi har ju inte setts pga Corona, tror det e minst 2 månader sen vi sågs. Men eftersom vi alla är friska så passade vi på att ses.

Men alltså, på Invito var det proppat med folk! Och det kändes inte som att det var färre bord/större avstånd mellan borden heller.. hm.. knepigt och inte helt okej kändes det som.

Men vi käkade rätt fort o sen drog vi.
Efter att vi följt Pia tillbaks till hennes jobb (hon jobbar i stan) så gick jag o Jason en liten rutt i affärerna när vi ändå var i stan.
Gick förbi Åhlens o såg av en slump att dom har 50% på masssssa barnkläder! Så där gick jag liite loco, hehe :) men dom har faktiskt mycket fint där, färgglada kläder (som jag iofs inte föredrar, hehe, men jag gillar typ dova färger utan massa disneytryck i skrikiga färger, ne usch de e de fulaste jag vet på barnkläder, gillar mer "cleant"), men man kan hitta färgglada kläder men ändå stilrena typ.

Dessa fynd blev det:

Den där t-shirten tror jag varenda en i kön till kassan bar på :) stor favorit! Den kostade 40 spänn lixom.

Leggings med nyckelpigor på, sööööta ju! Superskönt nu i sommar också med lite ljusa o tunna plagg.
Sweatshirten är mitt favoritfynd, 65 kr!

Och en ljusblå pyjamas med moln :) 75 kronor.

 
 
Ingen bild

Ulrika

12 maj 2020 21:27

Jag gillar egentligen inte heller stora Disneytryck m.m men har fått ge efter nu då 4-åriga dottern älskar Frost, Greta Gris och Mimmi pigg och bara önskar sig såna kläder, hehe.

jempa

15 maj 2020 11:10

Haha, ja jag förstår de blir så :) Men kanske dom kan "nöja" sig att ha trycken på underkläder o strumpor? Haha

 
Ingen bild

Pia

17 maj 2020 16:34

Tack för en mysigt lunch! ❤️

jempa

17 maj 2020 19:01

Tack själv!! ???

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 15 juni 21:44

Ne men asså, jag gillar Shein! Hur ofta beställer man ett par vita (!) jeans som sitter bra OCH verkligen är i ankellängd trots mina 157 cm?! Sjukt ju. Ankellängd brukat motsvara normal längd för mig annars, haha.. Och slitningarna är där dom s...

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se