jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under februari 2015

Av jempa - 14 februari 2015 23:34

Oj vad stor bilden blev :o får minska den via datorn nästa gång jag sitter vid den, bloggar från iPaden nu. Jaja! :) Tyckte iaf om den här jackan, det är rea på reapriset dessutom så de tål att funderas på. Den skulle va snygg till mina lila snowboardbrallor ju! Om lite mer än en månad blir det Åre! Wiie :)

Av jempa - 14 februari 2015 22:46

Invigde min kjol från Newyorker ikväll när jag och David åt middag på 7 kryddor.
Jag åt lammracks och det var så otroligt gott! Dit måste man fler gånger, all mat är träkolgrillat, mumsigt!

Hoppas ni haft en bra Alla hjärtans dag! ?

Av jempa - 13 februari 2015 17:15

 


Den här snyggingen var på rea på sportamore (älskar deras webshop! fri frakt o fri retur o ingen jekla fakturaavgift!) så jag passade på! Både jag o David gillar den så vi får turas om :D

Av jempa - 12 februari 2015 12:30

 

Ikväll blir det bio! Jag o Tessan ska se 50 shades of Grey, blir trevligt de! Har läst boken (håller på med den tredje) så det blir kul, tror dock att böckerna kommer vara bättre än filmen, brukar ju va så.


Av jempa - 10 februari 2015 17:30

 


Den här halsduken från Cubus är så himla fin! Finns i flera färger men jag fastnade för denna. Big like!

Av jempa - 9 februari 2015 17:45

  

Innan jag somnade igår så låg jag o surfa runt på ebay och kokm över dessa söta te-silar (säger man så?), 9 kr kostade dom och jag funderade ett tag på vilken färg jag skulle välja, kom fram till turkos. Men när jag inte såg var man valde färg så insåg jag att jag får alla dessa 6 söta te-silar för 9kr! Hur galet är inte det då?? Och gratis frakt ;) Det var inte så mycket att fundera över kände jag.


Av jempa - 8 februari 2015 12:07

Igår hanns det med mycket! (Trota lite seg efter sexleksaks-partyt me bästa kollegorna på fredagskvällen, japp! Haha)

Dagen började med kalas hos mami spm fyllde år i torsdags, det bjöds på gofika o min favorittårta Bananza! Mums!

Efter det skjutsade jag o David hans päron till Timrå o på vägen hem stannade vi till i Birsta, David köpte en sån jekla snygg fleece-hoodie i camomönster på Peak Performance och sedan fyndade jag ett underställ på Stadium.
Vi åkte förbi Citygross o drog en veckohandling, dock har jag redan kommit på sånt vi glömde handla, suck! Jajja, så kan de bli! :)

Kan ni gissa va vi gjorde när vi kom hem typ 17.30 på lördagkvällen? Jo vi svirade om till gymkläder o gick o träna! Sjukt duktigt av oss tyckee jag! Jag hade dessutom kännt mig trött o seg hela lördagen så jag kände mig så nöjd efteråt :) det var vi och wn till tjej där, o hon var klar typ efter 15 min sen hade vi gymmet för oss själva, skönt!

Efter gymmet slappade vi hemma och sen tog vi bilen upp till Simba o hälsa på han :) myskatten alltså!
Sen hem o senare strax innan 00 åkte David o hämta sina föräldrar i Timrå, jag orkade ibte hänga med, kändes att man haft fullt upp hela dagen :)

Idag blir det lugnt! Med all rätt :D kanske en liiiiten sväng på stan sen men får se.

Vad gör ni idag?

Av jempa - 6 februari 2015 12:30

  

Jag är ett bíg fan av sportiga klänningar :) Dessa kommer från H&M. Snygga va?


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se