jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 18 februari 2015

Avra Imperial Beach - Kreta

Av jempa - 18 februari 2015 18:04

Ikväll bokade vi en resa, det blir Kreta i början på Maj! Längtar alltså! Vi bokade ett rum med egen pool, såg så jäkla najs ut! Även att hotellet har tre restauranger, varav en av dom är en asiatisk så David blev typ överlycklig, dom hade hans favorit-sushirätt Spicy Tuna, haha, sötisen min :)

Nåt mer vet jag egentligen inte eftersom vi fick lov o skynda oss lite, vi haffade nämligen det sista "pool-rummet" så det gick undan. Men lite info hann jag snappa upp; temperaturen ligger runt 25 grader i Maj där på Kreta, vi ska bo på Chaniakusten och 4 mil från flygplatsen. Resten kan jag kolla upp i lugn o ro :)


Kan iaf tipsa er om att på Vings sida kan man kryssa i rutan "Swim out/poolaccess" så får man fram alla hotell som erbjuder detta, det blir en semester utöver det vanliga! Vet att även Fritidsresor och Apollo har en liknande funktion på deras sidor.

             

 
 
Ingen bild

skiman

18 februari 2015 18:54

Väldigt fint ju.

 
Ingen bild

Pia

18 februari 2015 19:32

Men åh! Såg helt underbart ut! Vad kul och se framemot! Men först lite Åre ;)

jempa

19 februari 2015 19:31

jaa, Åre kommer bli najs! :D ah blir skönt me lite sol o bad!

 
Ingen bild

Sandy

21 februari 2015 13:34

Härligt! Ser jättwmysigt ut på bilderna. Perfekt med en egen pool också. Puss

jempa

21 februari 2015 14:11

Ja det ska verkligen bli skönt! Puss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 15 juni 21:44

Ne men asså, jag gillar Shein! Hur ofta beställer man ett par vita (!) jeans som sitter bra OCH verkligen är i ankellängd trots mina 157 cm?! Sjukt ju. Ankellängd brukat motsvara normal längd för mig annars, haha.. Och slitningarna är där dom s...

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se