jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 maj 2014

sthlm 9-11/5 ? Justin Timberlake ?

Av jempa - 11 maj 2014 18:22

Grym helg i sthlm! Vi flög ju ner, och snacka om smidigt! Vill alltid flyga hädanefter, haha :) vi fick hets-dricka vårat kaffe för det var minsann dags för att landa precis när vi fått det. 40 minuter och vi var framme i ett regnigt stockholm.
Vi checkade in på nordic sea hotel och sedan gick vi på stan heela fredagen, blev förvånad när jag såg River Island inne på Gallerian! En av mina favoritbutikee utomlands, kul att de finns i sverige åxå nu! Vi avslutade fredagen med middag på fridays. På vägen dit mötte vi bb-Annica o Marcelo, roligt! :)
Jag såg även Fanny Lyckman på lördagen, en blogg tjej som jag följer, skoj!
På lördagen va de dags för konsert i Tele2 arenan. Innan den käkade vi middag och drack drinkar på Olearys :D
Justin var grym! Ett jekla drag i hela arenan, fick gåshus flera ggr!
Idag har vi träffat sandy o fikat lite med henne innan vi fpr hemåt. Med buss. Suger. Vill flyga! Haha! Sitter på bussen nu, har lite mer än en timma kvar sen e vi framme i svallet. Imorn e jag ledig. Mycket bra! :)

Jag har iallafall haft en kanonhelg med sis! Man måste gå på fler konserter! Skitkul ju :)

 
 
Ingen bild

Sandy

15 maj 2014 16:40

Superkul att ses som alltid! Puss

jempa

15 maj 2014 17:43

Verkligen! Mysigt fast de var så kort stund :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 15 juni 21:44

Ne men asså, jag gillar Shein! Hur ofta beställer man ett par vita (!) jeans som sitter bra OCH verkligen är i ankellängd trots mina 157 cm?! Sjukt ju. Ankellängd brukat motsvara normal längd för mig annars, haha.. Och slitningarna är där dom s...

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se